Περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου Ρόδου Φ. Χατζηδιάκου την ημέρα της Πρωτομαγιάς

 

Κοντά στους δημότες της Ρόδου βρέθηκε την Πρωτομαγιά ο υποψήφιος δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος. Συνοδευόμενος από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» Ηλία Μπούκλα επισκέφθηκε την περιοχή Καζέρμα-Ρεγγίνα, όπου συνάντησαν τον επίσης υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης και Πρόεδρο του συλλόγου CBR Κώστα Μαντικό, ο οποίος μαζί με τα στελέχη του καθάρισαν την περιοχή. Στη διάρκεια της εθελοντικής δράσης, ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου είχε επαφές με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής με κυρίαρχα αυτά της καθημερινότητας. Οι περίοικοι ζήτησαν από τον κ. Χατζηδιάκο, όταν θα αναλάβει τα καθήκοντά του ως δήμαρχος Ρόδου να μεριμνήσει για τη βελτίωση της καθημερινότητας. Ο ίδιος τους διαβεβαίωσε πως αυτό αποτελεί βασική προτεραιότητα του ίδιου και των συνεργατών του.

Ακολούθως, ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου και υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης “ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” επισκέφθηκαν κατά σειρά την Ιερά Μονή Παναγίας Φιλερήμου, το μοναστήρι της Αγίας Αννας στα Καλαβάρδα, το εξωκκλήσι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στα Απόλλωνα και τον Αγιο Ιωάννη στις Καλυθιές και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς, μαζί με τους δημότες της κάθε περιοχής.

Στις συζητήσεις του με τους δημότες ο υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε πως η φετινή επέτειος της Πρωτομαγιάς είναι πιο επίκαιρη από ποτέ λόγω των δυσμενών συνθηκών εργασίας που επικρατούν. «Είναι χρέος όλων μας να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να ανταποκριθούμε το δυνατόν αποτελεσματικότερα στις προκλήσεις που έχει φέρει η κρίση, βάζοντας πάντα στο επίκεντρο των δράσεων μας τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Στηριζόμαστε στη συλλογική μας δύναμη για να υλοποιήσουμε και να  διεκδικήσουμε μέτρα για την ανάσχεση της ανεργίας, για την καταπολέμηση της φτώχειας και την προαγωγή της κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόνοιας».

 

Pin It on Pinterest