Οι “αποκεφαλισμένες” κολώνες φωτισμού της Περιμετρικής οδού…Ένα έργο με περιττά…τσεπωμένα δε έξοδα

Ένα έργο που να ολοκληρωθεί στην ώρα του , να είναι άρτια σχεδιασμένο και υλοποιημένο δεν έχουμε δει εδώ και πολλά χρόνια στη Ρόδο ! Παντού κακοφτιαγμένα , μισοτελειωμένα και επικίνδυνα για τους πολίτες έργα .

Ένα απο αυτά είναι και η περιμετρική οδός πόλεως Ρόδου

Στις φωτογραφίες όπως θα δείτε υπάρχουν στο πεζοδρόμιο κολώνες φωτισμού με συχνότητα τοποθέτησης ανά 3 μέτρα και μόνο δυο απο αυτές έχουν απο πάνω λάμπα για να φωτίζουν , οι υπόλοιπες στέκουν εκεί “αποκεφαλισμένες” και σχεδόν κατεστραμμένες απο την διάβρωση , στον ίδιο δρόμο δε, υπάρχουν και κολώνες φωτισμού και στο κέντρου του δρόμου που φωτίζουν εκατέρωθεν και τoυς δυο δρόμους κυκλοφορίας .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τι χρειάζονταν τόσες πολλές κολώνες φωτισμού ;

Με ποιανού πρόβλεψη και επίβλεψη και έγκριση τοποθετήθηκαν ;

Φαίνεται πως η Περιφέρεια διαθέτει λεφτά για πέταμα ή της είναι αδιάφορο το πόσα χρήματα δαπανήθηκαν και ποιοι τα τσέπωσαν για να γεμίσουν τον δρόμο κολώνες ανά 3 μέτρα και παράλληλα φωτισμό και στο κέντρο του δρόμου.

Όπως φαίνεται όμως και αυτό το έργο έμεινε λειψό με τις κολώνες να διαβρώνονται στα πεζοδρόμια .

Άλλο ένα παράδειγμα αδιαφορίας είναι το φύτεμα φοινικόδεντρων στον ίδιο δρόμο , ενώ γνώριζαν πως τα δέντρα αυτά κατά την περίοδο εκτέλεσης του έργου είχαν προσβληθεί απο παράσιτο που τα κατέστρεφε και ο χρόνος ζωής τους είνι περιορισμένος .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pin It on Pinterest