Ταξιδεύει εκτός Ρόδου η πειραματική σκηνή με το δράμα “Χ”

Το Θεατρικό Εργαστήρι ΣΑΤΥΡ του Κώστα Τρέχα και το τμήμα ενηλίκων, ανέβασε για πρώτη φορά στα δεδομένα της Ρόδου, την πειραματική σκηνή με το δράμα “Χ”, μόνο για ενήλικες. Το έργο έγραψε η  Γεωργία Χιόνη και ανέβηκε σε σκηνοθεσία του Κώστα Τρέχα από τους ηθοποιούς Δημήτρη Αρβανίτη και  Αργυρώ Μαρία Μελλίνη.

Στη Ρόδο δόθηκαν με μεγάλη επιτυχία δυο παραστάσεις, που κέρδισαν το κοινό της Ρόδου, το οποίο ανταποκρίθηκε ευχάριστα σε ένα διαφορετικό θέαμα.

Η πλοκή του έργου αναφέρεται σε δυο ανθρώπους που  οι καταστάσεις που βίωσαν στη ζωή τους, τους ώθησαν να μπουν σε άλλα καινούρια και ανεξερεύνητα μονοπάτια. Σε ένα από αυτά τα μονοπάτια οι δυο πρωταγωνιστές έτυχε να συναντηθούν. Μια συνάντηση γεμάτη μυστήριο, που προβληματίζει και συνάμα λυτρώνει. Αυτή η συνάντηση άλλαξε προς το καλύτερο και τους δυο ήρωες του έργου, των οποίους οι χαρακτήρες αναδείχθηκαν κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Η πειραματική σκηνή συνεχίζει τις παραστάσεις με επιτυχία  στην Αθήνα και επόμενος σταθμός όπως όλα δείχνουν θα είναι η Καβάλα. Το εργαστήρι ΣΑΤΥΡ που μας έχει μάθει σε κωμικές παραστάσεις, αυτή τη φορά μας εξέπληξε ευχάριστα.

Η συγγραφέας Γεωργία Χιόνη αναφέρει:

 “Φίλες και φίλοι ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τα πολύ θετικά σχόλια που λαμβάνουμε ακόμη και αρκετές μέρες μετά τις παραστάσεις για το θεατρικό μονόπρακτο “Χ, Πόσο αντέχεις”.Η απόδοση τόσο στην Αθήνα, οσο και στη Ρόδο ήταν εξαιρετική .Σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες παραστάσεις.Για τους φίλους στην Καβάλα που το ζήτησαν, δυστυχώς δεν έχει προγραμματιστεί ακόμη κάτι.”

Pin It on Pinterest