Παύλος για σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Σήμερα θρηνεί όλη η Ελλάδα»

Το δικό του μήνυμα για την τραγωδία στα Τέμπη έστειλε ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος

Η τραγωδία στα Τέμπη συγκλόνισε το Πανελλήνιο και τον Διεθνή χώρο και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τα όλα όσα συνεχίζουν να εκτυλίσσονται στον τόπο της τραγωδίας.

Από τη σφοδρή σύγκρουση των τρένων μετράμε 40 νεκρούς, πάνω από 70 τραυματίες και δεκάδες αγνοούμενος, ενώ το σκοτάδι δυσκολεύει τις έρευνες των διασωστών και των ανδρών της ΕΜΑΚ.

Ο γιός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος Γλύξμπουργκ τοποθετήθηκε με μια ανάρτηση στο Instagram για τη πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη γράφοντας στέλνοντας τη συμπαράστασή του στους ανθρώπους που έχασαν τους δικούς τους και ευχαριστώντας παράλληλα όλο το ιατρικό προσωπικό.

«Σήμερα θρηνεί όλη η Ελλάδα. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους σε αυτή την ασύλληπτη τραγωδία και με τους τραυματίες που ολόψυχα ευχόμαστε να βγουν σύντομα από το νοσοκομείο. Θερμές ευχαριστίες στα σωστικά συνεργεία και όλο το ιατρικό προσωπικό που συνδράμει τους τραυματίες κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες. Στέκω συντετριμμένος μπροστά στον ανείπωτο πόνο των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους τόσο άδικα. Ο Θεός να τους ευλογεί και να τους δίνει δύναμη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γλύξμπουργκ στην ανάρτησή του.

Pin It on Pinterest

Share This