Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η εκταφή της Τζωρτζίνας για την ανάκτηση του τάμπλετ

Στην εκταφή της Τζωρτζίνας, προκειμένου να γίνει η ανάκτηση του τάμπλετ με το οποίο θάφτηκε, αλλά και για να γίνει έρευνα με στόχο να βρεθούν στοιχεία που θα βοηθήσουν να πέσει φως στην υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα, προχώρησαν οι αρχές.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην πρωινή εκπομπή του MEGA από το κοιμητήριο Συχαινών, έγινε τρισάγιο με την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, ιατροδικαστή και συγγενών.

Υπενθυμίζεται ότι την εντολή να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη και να αφαιρεθεί το τάμπλετ έδωσε η 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών. Το tablet αφού ανασχεθεί, θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Η διαδρομή της κεταμίνης ενδέχεται να δείξει συνεργούς

«Δεν περιμέναμε τον κ. Δασκαλάκη για να μας πει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι χειριστική, το είχαμε καταλάβει από την πρώτη στιγμή. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποφυλακιστεί, αν κάνει αίτημα απλά θα έχει μια αρνητική απόφαση στο φάκελό της. Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται για να δούμε τι έχει γίνει με τα άλλα δύο παιδιά. Διερευνάται και η υπόθεση της σπιτονοικοκυράς. Ό,τι έχει ακουστεί ερευνάται για να δούμε τι έχει γίνει. Οι έρευνες είναι μυστικές, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δε θα τραβήξουν πολύ», είπε στο MEGA ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, ενώ για την κεταμίνη είπε:

«Είναι ένα κλειστό θέμα η πορεία της κεταμίνης. Αυτά που έχουμε δηλώσει μέχρι στιγμής στο φάκελο έχουν όλα τα στοιχεία που ενοχοποιούν τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Από το τάμπλετ έχουμε να πάρουμε συμπληρωματικά στοιχεία».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων, Γιάννης Γλύκας, τόνισε ότι «η διαδρομή της κεταμίνης μάλλον θα οδηγήσει σε πιθανές συνέργειες», ενώ δεν απέκλεισε σύντομα να έχουμε ποινικές εξελίξεις

«Μέσα στην εβδομάδα είχαμε την κατάθεση στην ανακρίτρια του συζύγου, αλλά και του διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων, ο οποίος ήταν συντετριμμένος για την απώλεια της Τζωρτζίνας. Νομίζω ότι ήταν πολύ σημαντικές καταθέσεις και οι δύο. Νομίζω ότι οι επόμενες εβδομάδες θα είναι πολύ σημαντικές. Φαίνεται ότι υπάρχουν ευρήματα και για το θάνατο της Ίριδας. Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις, και, δυστυχώς, φαίνεται πως θα έχουμε και ποινικές εξελίξεις. Το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε μια μακρά διαδικασία. Η ανάκριση προχωράει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: megatv

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This