Πάτρα: «Η μητέρα άργησε στην κηδεία της Τζωρτζίνας, γιατί ήταν για καφέ» – Ανατριχιαστικές μαρτυρίες

Μαρτυρίες – φωτιά για την υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο…

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται το θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, αφού οι πληροφορίες θέλουν τις αρχές να έχουν καταλήξει σε συμπέρασμα και να περιμένουν το πόρισμα των ιατροδικαστών, προκειμένου να λύσουν τον γρίφο της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μάλιστα, όσο προχωρούν οι έρευνες, έρχονται στη δημοσιότητα νέα στοιχεία. Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε, μέσα από το MEGA, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, αναφορικά με το θάνατο της Τζωρτζίνας.

Όπως αναφέρει, στους γιατρούς και τους νοσηλευτές έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση η υποτονική αντίδραση της μητέρας όταν παρουσίασε υποτροπή η κατάσταση του παιδιού, καθώς οι γιατροί κλήθηκαν να σπεύσουν για ανάνηψη μόνο όταν η νοσηλεύτρια με την οποία μίλησε η μητέρα έβαλε τις φωνές καταλαβαίνοντας την κρισιμότητα της κατάστασης.

«Είχε τεθεί στο τραπέζι η εξέταση της μητέρας»

Όπως είπε, τα τελευταία 24ωρα ολοκληρώθηκε ένας κύκλος καταθέσεων από το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου κατέθεσαν 8 γιατροί και 4 νοσηλευτές, από τη Νευρολογική, τη Παιδιατρική, τη Καρδιολογική και τη ΜΕΘ Παίδων.

Οι γιατροί έδωσαν σαφείς απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα των αστυνομικών που είχαν προκύψει και από τις πληροφορίες που είχαν από το Ωνάσειο και τους ιατρικούς φακέλους της Τζωρτζίνας.

Η πρώτη απάντηση αναφέρει πως ο θάνατος του παιδιού δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καθώς ήταν υπό συνεχή έλεγχο και δεν είχε εμφανίσει τίποτα.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της Τζωρτζίνας φέρεται πως μετά το επεισόδιο, βγήκε καθυστερημένα από το δωμάτιο και μίλησε χαμηλόφωνα σε μία νοσηλεύτρια λέγοντάς της, τι είχε συμβεί. Η κινητοποίηση των γιατρών έγινε αφού η νοσηλεύτρια μπήκε στο δωμάτιο και έβαλε τις φωνές, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Παράλληλα, γιατροί των νοσοκομείων όπου νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα έθεσαν στο «τραπέζι» το ενδεχόμενο η μητέρα να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και πως ίσως θα πρέπει να εξεταστεί, συζήτηση την οποία άκουσε η ίδια η μητέρα και φέρεται πως αντέδρασε έντονα.

Πηγή: megatv

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This