Πάτρα: «Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου έλεγε “πότε θα τελειώσουν όλα να πάμε για ποτάρες”»

Μία απίστευτη ατάκα της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, που συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, μετέφερε η δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη, Ανθούλα Ανάσογλου.

Όπως είπε μιλώντας στο Mega, σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους στην Πάτρα της, μετέφεραν ότι λίγο πριν τη σύλληψη της 33χρονης κατηγορουμένης πλέον, υπήρχε επικοινωνία των δημοσιογράφων με την αδερφή της η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Αμάν να τελειώσουν όλα αυτά να πάμε για ποτάρες. Δεν έχουν καμία συνείδηση για το τι συμβαίνει. Μιλάνε σαν να λένε ποίημα».

«Ποτέ δε δίνουμε κεταμίνη»

Μιλώντας για την κεταμίνη που χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα και οδήγησε ουσιαστικά στη λύση του θρίλερ, η Ματίνα Παγώνη είπε ότι δεν χρησιμοποιείται και ειδικά σε τέτοιες ποσότητες.

Η ουσία αυτή υπάρχει στα νοσοκομεία αλλά δεν χρησιμοποιείται, επισήμανε και η Βίκυ Παναγοπούλου, αναισθησιολόγος.

«Τα τελευταία 20 χρόνια δεν την χρησιμοποιούμε. Υπάρχει στα νοσοκομεία αλλά δεν την χρησιμοποιούμε όπως παλιότερα. Όλα τα φάρμακα που έχουν να κάνουν με την αναισθησία, βρίσκονται σε ντουλάπια κλειδωμένα».

Όπως είπε, η ποσότητα που βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης ήταν μεγάλη και δεν πρόλαβε να μεταβολιστεί. «Αυτές οι ουσίες έχουν μια γρήγορη κάθαρση, μεταβολίζονται γρήγορα».

Πηγή: megatv

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest