“ΠΑΘΟΣ” Ταινία μικρού μήκους θα γυριστεί σε Ρόδο και Γαλλία με συμμετοχή και του Ρόδιου συνθέτη Σάββα Καρατζιά

Θα μπορούσατε να θυσιάσετε τα πάντα για το πάθος σας; Αυτό κάνει ο Ιωνάς, ένας νεαρός από την Ελλάδα που το πάθος του είναι η μουσική, θα εγκαταλείψει τη ζωή του που είχε στο νησί της Ρόδου με την ελπίδα να ενταχθεί στη χορωδία Mikrokosmos στη Γαλλία.

Η επιτυχία του εξαρτάτε από εσάς !

Θέλουμε να φτιάξουμε μια ταινία μικρού μήκους διερευνώντας τη θεματική του πάθους, η οποία θα διεισδύει στην καθημερινότητα των καλλιτεχνών μιας μαγευτικής χορωδίας. Η χορωδία Mikrokosmos βρίσκεται συχνά σε κίνηση, τραγουδώντας γύρω μας, υποδυόμενη χαρακτήρες, προσκαλώντας μας έτσι στον ονειρικό τους κόσμο.


“Εδώ, ο χρόνος σταματά, οι καλλιτέχνες συνδέονται, οι διαφορετικές γλώσσες και αρμονίες αγκαλιάζονται”.

Αυτή η ταινία θα είναι μια ωδή στη μουσική, στη δύναμή της να νικά όλα τα εμπόδια και να μας μεταμορφώνει. Επίσης δημιουργεί μια γέφυρα μεταξύ δύο χωρών, με την ανταλλαγή πολιτιστικών στοιχείων. Ιδιαιτερότητα της ταινίας, θα είναι η κατάργηση του διαλόγου χρησιμοποιώντας μόνο την μουσική ως μέσου έκφρασης, δείχνοντας την οικουμενική διάσταση της, κάνοντας την προσβάσιμη σε όλους. 

Παρά την τρέχουσα κατάσταση που σχετίζεται με το COVID-19, είμαστε τυχεροί που περιβαλλόμαστε από μια όμορφη ομάδα μουσικών, τεχνικών και ηθοποιών που μας στηρίζουν και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την υλοποίηση της ταινίας για να μας ταξιδέψουν στην Ελλάδα οδηγώντας μας στην καρδιά της χορωδίας Mikrokosmos. Για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, χρειαζόμαστε την στήριξή σας.

Η ταινία συνδυάζει φαντασία και πραγματικότητα : Tον Φεβρουάριο του 2019, κατά τη διάρκεια της πρώτης έκδοσης του Φεστιβάλ Ευρωπαϊκή Πολυφωνία στη Ρόδο, η χορωδία Mikrokosmos γεύτηκε την ελληνική υποδοχή και φιλοξενία. Τα συναισθήματα ήταν πολύ δυνατά κατά τη διάρκεια των συναυλιών, τόσο στο κοινό όσο και στη χορωδία. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θέλουμε να γίνουν τα γυρίσματα στη Ρόδο. Οδηγώντας σας έτσι σε αυτό το παραμυθένιο μέρος, γεμάτο ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά. Θα θέλαμε επίσης να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στα παρασκήνια αυτών των συναυλιών ακολουθώντας τους  καλλιτέχνες στο δικό τους χώρο στην Γαλλία, μέσα από την ιστορία του Ιωνά.  

Στο νησί της Ρόδου, ένας πατέρας αναγκάζει τον γιο του Ιωνά, που το πάθος του είναι η μουσική, να ασκήσει ένα επάγγελμα που θεωρεί πιο έντιμο, να δουλεύει μαζί του στo αμπέλι. Αλλά ο Ιωνάς αρνείται και φεύγει από τη χώρα του για να προσπαθήσει να ενταχθεί στη διάσημη χορωδία τραγουδιστών στη Γαλλία …

Φανταστείτε τον εαυτό σας στα παρασκήνια της καθημερινής ζωής και δουλειάς ενός καλλιτέχνη πριν από μια συναυλία, δώστε ζωή στη ταινία « ΠΑΘΟΣ ».

Μπορείτε να συμμετέχετε στη ταινία μικρού μήκους «Passion/Πάθος» μέσω της πλατφόρμα διαδικτυακής χρηματοδότησης Ulule :
🇬🇷https://www.ulule.com/passion-court-metrage/
🇫🇷https://fr.ulule.com/passion-court-metrage/

Θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να μας βοηθήσετε κάνοντας το πρότζεκτ «Πάθος» δικό σας ; – Να κάνετε σήμερα εισφορά μέσω της πλατφόρμας Ulule δίνοντας σας την ευκαιρία να κερδίσετε διάφορα δώρα : 🇫🇷https://fr.ulule.com/passion-court-metrage/🇬🇷https://www.ulule.com/passion-court-metrage/ – Να γνωστοποιήσετε τον πιο πάνω σύνδεσμο στέλνοντας το με email ή μέσω Facebook, Twitter κλπ. – Μιλώντας για αυτό το πρότζεκτ στους φίλους και την οικογένειά σας δείχνοντάς τους πώς μπορούν να βοηθήσουν

Gepostet von Savvas Karantzias am Freitag, 17. Juli 2020