Ρόδος : 40χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 6χρονης κόρης του

Η επίσκεψη του πατέρα και η αντίδραση της μικρής έκανε τους κοινωνικούς λειτουργούς να απευθυνθούν στον εισαγγελέα…

Ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου θα βρεθεί ένας 40χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 6χρονης κόρης του, πριν από οχτώ χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έγινε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου μόλις τον Δεκέμβριο του 2013.

Το διάστημα εκείνο το κορίτσι που πλέον είναι στην ηλικία των 14 ετών χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο όπου και υπήρξε αντίδραση από την πλευρά της όταν εμφανίστηκε ο πατέρας της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από όσα καταγράφηκαν από κοινωνικούς λειτουργούς αυτό οφειλόταν στο ότι ο 40χρονος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος της το 2006.

Μάλιστα και η μητέρα η οποία είναι σε διάσταση με τον πατέρα, φέρεται να έχει δηλώσει ότι η ανήλικη της είχε αναφέρει κάτι σχετικό όμως η ίδια δεν είχε δώσει βάση μέχρι πρότινος. Μετά την καταγγελία ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κωνσταντίνος Μπούτσικος άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 40χρονου για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη από οικείο και παρέπεμψε τη δικογραφία στην ανάκριση.

Πηγή  : newsit.gr

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest