Πάτερ Αντώνιος: Νέα σοκαριστική κατάθεση του 19χρονου – «Μου κατέβαζε το παντελόνι και το εσώρουχο από την πίσω μεριά»

Συγκλονίζει η νέα κατάθεση του 19χρονου που άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου για την Κιβωτό του Κόσμου και τον πατέρα Αντώνιο. Σύμφωνα με όσα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Star, ο νεαρός στη δεύτερη κατάθεσή του στην Εισαγγελέα Ανηλίκων την 1η Δεκεμβρίου, καταγγέλλει περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος του από τον πατέρα Αντώνιο.

«Όσο περνούσε ο καιρός, εκτός από το να με χαϊδεύει (…) είχε αρχίσει να μου (…). Μου κατέβαζε το παντελόνι και το εσώρουχο από την πίσω μεριά (…)», φέρεται να κατέθεσε.

Ο 19χρονος στη νέα του κατάθεση υποστήριξε ότι δεχόταν ακριβά δώρα από τον πατέρα Αντώνιο που έφθαναν ακόμα και τα 800 ευρώ. Πιστεύει, όπως είπε, ότι έχει πειράξει και άλλα παιδιά, ενώ περιέγραψε ακόμα ένα περιστατικό:  «Ένα πρωί που του πήγα το πρωινό, επειδή νύσταζα πολύ ξάπλωσα στον καναπέ και με πήρε ο ύπνος. Συνειδητοποίησα ότι ο πάτερ είχε βγάλει το μαξιλάρι πάνω στο οποίο κοιμόμουνα και είχε βάλει το κεφάλι μου πολύ κοντά στα γεννητικά του όργανα».

Ο πρώην επικεφαλής του Οργανισμού την ερχόμενη Δευτέρα θα δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος στη Δικαιοσύνη. Το περιβάλλον του υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία για να αντικρούσει τις καταγγελίες.

Pin It on Pinterest

Share This