Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ευχαριστούν τους μαθητές του “Ροδίων Παιδεία” – Πούλησαν 750 «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου»!

Προς

Μαθητές Εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία»

Αγαπητοί φίλοι,

Εκ μέρους των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την συμμετοχή σας στην καμπάνια μας «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου». Με την κίνησή σας αυτή μας δίνετε την δυνατότητα να προσφέρουμε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε χιλιάδες ασθενείς σε όλο τον κόσμο ενώ με τα μηνύματά σας μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF) είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση, που παρέχει επείγουσα βοήθεια σε άτομα που έχουν πληγεί από ένοπλες συγκρούσεις, επιδημίες, αποκλεισμό από την παροχή ιατρικής φροντίδας και φυσικές καταστροφές σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκονται.

Για να μας γνωρίσετε καλύτερα, μαζί με αυτή την επιστολή, σας στέλνω ένα παραμύθι που έγραψε για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα ο αγαπημένος μας παραμυθάς Ευγένιος Τριβιζάς. Το παραμύθι λέγεται «Οι Γιατροί του Βασιλιά και οι Φρικαλέοι Δράκοι» και μας μιλά για τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γιατροί μας στις διάφορες γειτονιές του κόσμου για περισσότερα από 40 χρόνια. Για τους πολέμους, τους σεισμούς, τις αρρώστιες και τα άλλα δεινά που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε απαλύνοντας τον πόνο και χαρίζοντας ένα χαμόγελο σε κάθε άνθρωπο που υποφέρει. Όποιος κι αν είναι, ότι χρώμα κι αν έχει, όπου κι αν ζει, σε ότι κι αν πιστεύει.

Ελπίζουμε να το απολαύσετε και να συνεχίσετε να κάνετε δικό σας τον πόνο του άλλου.

Παραμένοντας στη διάθεση σας για οποιαδήποτε μελλοντική επικοινωνία, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στις σπουδές σας,

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ασπασία Κάκαρη

Υπεύθυνη Εκστρατειών & Εκδηλώσεων

Pin It on Pinterest