“Το ΠΑΣΟΚ είναι εγγύηση για οποιαδήποτε κυβέρνηση συνεργασίας προκύψει”

«Η ευθύνη πλέον για την πορεία της χώρας ανήκει στους πολίτες»
Μιλώντας σε δημοσιογράφους για τις πολιτικές εξελίξεις και για τις πρόωρες εκλογές στις οποίες οδηγείται η χώρα, ο Καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός δήλωσε:

«Μαζί με τις ευχές μου για το νέο έτος, για ένα καλύτερο και ευτυχισμένο για όλη την Ελλάδα χρόνο, θα ήθελα να σας μεταφέρω τους προβληματισμούς μου ενόψει των πρόωρων εκλογών που προκηρύχθηκαν.

Η ευθύνη πλέον για την πορεία της χώρας ανήκει στους πολίτες. Με πολλή σοβαρότητα και περίσκεψη θα πρέπει να εκλέξουν νέα Βουλή που να αποτελείται από υπεύθυνους, καταξιωμένους και πρωτίστως έντιμους βουλευτές. Βουλευτές που να θέτουν το ατομικό τους συμφέρον κάτω από το κοινό συμφέρον της χώρας. Η επόμενη Βουλή θα χρειαστεί να λάβει ιστορικές αποφάσεις που θα καθορίσουν όχι μόνο το μέλλον αυτής της γενιάς αλλά και το μέλλον των επόμενων γενεών. Η ευθύνη μας λοιπόν είναι τεράστια. Το ΠΑΣΟΚ, το ιστορικό αυτό κόμμα που στις δύσκολες στιγμές πήρε μεγάλες αποφάσεις και πρόταξε το συμφέρον της χώρας πάνω από το κομματικό συμφέρον, είναι εγγύηση για οποιαδήποτε κυβέρνηση συνεργασίας προκύψει ότι θα αποτελέσει τη δύναμη εκείνη η οποία θα οδηγήσει τη χώρα στο σωστό δρόμο της εξόδου από την κρίση, στον δρόμο της προόδου και της ευημερίας, υπερασπίζοντας πάντα τα συμφέρονται των μικρομεσαίων και των οικονομικά αδύναμων πολιτών. Το κοινωνικό κράτος στη χώρα μας που υπήρξε το ουσιαστικό δημιούργημά του, υπόσχεται να το επαναφέρει και να το βελτιώσει, καθιστώντας το πραγματικό μοχλό κοινωνικής και, κατ’ επέκτασιν, οικονομικής ανάπτυξης.»

Pin It on Pinterest