Πάρτι κροίσων στο Καστελλόριζο

Μετά το πολυδιαφημισμένο πάρτι της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα στον Σκορπιό και τον γάμο του Μr. Blackrock στο Κρανίδι, που συγκέντρωσαν τα βλέμματα του διεθνούς jet set, έρχεται ένα event για να ταράξει τα νερά, αυτήν τη φορά στο Καστελλόριζο.

Πρόκειται για το πάρτι του ομογενή, συμβούλου του Μπαράκ Ομπάμα Άντριου Λιβέρη (ή Λίβερη, όπως τον αποκαλούν οι ντόπιοι), που θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου. Ο δισεκατομμυριούχος και πρόεδρος της «The Dow Chemical Company» θέλει να γιορτάσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα 60ά γενέθλιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ο ίδιος επισκέφτηκε το νησί πριν από μία εβδομάδα προκειμένου να συζητήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι 200 ακρίτες, και εν συνεχεία επιμελήθηκε τις προετοιμασίες για την κοσμική γιορτή. Οι αρχές αναμένουν πολυτελή γιοτ και σκάφη να δέσουν στο λιμάνι, ενώ παράλληλα το νησί θα φρουρείται από άνδρες ασφαλείας.

Μεταξύ των καλεσμένων θα είναι ο Μπιλ Κλίντον, ο Φρανσουά Ολάντ και επιφανείς Αμερικανοί παράγοντες της οικονομικής και πολίτικης ζωής από 25 χώρες, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ροδιακή». Ο κ. Λιβέρης ήδη επισκέφθηκε το Καστελλόριζο, τις προηγούμενες ημέρες, και είχε επαφές με τον δήμαρχο Νίκο Ασβέστη, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζει το πάρτι το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου.

Ο Άντριου Λιβέρης έχει διασυνδέσεις με ανθρώπους που επηρεάζουν την οικονομία και την πολιτική ανά τον κόσμο. Είναι σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σε θέματα εξωτερικού εμπορίου, ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος και του πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον!

Πηγή : zougla.gr

Pin It on Pinterest