Παρουσίαση τεσσάρων ακόμα υποψηφίων από την παράταξη “ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ”

«Η έκφραση της αποτελεσματικότητας με όλα τα θέματα που επιμελείται καθημερινά, απ’ όλες τις θέσεις που υπηρέτησε σε δύο αυτοδιοικητικες θητείες, αποτελεί την εγγύηση για την προσφορά της Λίτσας Κρεμαστινού στην επόμενη θητεία.Λίτσα Κρεμαστινού σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Απ’ όποια θέση  κλήθηκα να υπηρετήσω τον τόπο μου, το έκανα πάντα με μεγάλη διάθεση για δουλειά, αποφασιστικότητα και καλή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και τους συνεργάτες μου, παρά τα μεγάλα προβλήματα, τις δυσκαμψίες και τις αγκυλώσεις της κρατικής μηχανής.

Κάναμε πολλά με την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Μπορούμε πολλά περισσότερα με τη δύναμη της δική σας ψήφου.

Ζητώ ξανά την εμπιστοσύνη σας για να συνεχίσω δίπλα στον Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο, ακούραστα με χαρά και αισιοδοξία να φροντίζω για τον τόπο που όλοι αγαπάμε: Τη Ρόδο μας».

Με εκτίμηση,

Λίτσα Κρεμαστινού

▸Βιογραφικό

Η Φλώρα (Λίτσα) Κρεμαστινού-Ροδίτη είναι γεννημένη στη Ρόδο και αποφοίτησε από το Καζούλλειο Γυμνάσιο Ρόδου. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλειο Ροδίτη, ιατρό (π. Διευθυντή της Ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Ρόδου) κι απέκτησαν δύο παιδιά, την Ιωάννα και το Δημήτρη.
Πολιτική δραστηριότητα:
Αντιδήμαρχος πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ρόδου από το 2011-2014. Πρόεδρος Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας, Αντιδήμαρχος των προσχολικών δομών του Δήμου Ρόδου, Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Πρόεδρος προσχολικών δομών 2014-2016.

Αντιδήμαρχος Πρασίνου 2016-2019.
Επί θητείας της λειτούργησε για πρώτη φορά ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στον Έμπωνα το 2012, στην Πυλώνα το 2014 και ιδρύθηκαν οι σταθμοί Σορωνής και Αφάντου το 2016.
Κοινωνική δράση:
Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων στο 6ο γυμνάσιο και στο 3ο Λύκειο Ρόδου, Ταμείας του Συλλόγου Αναπτύξεως Ρόδου, Πρόεδρος Λέσχης Lions Ηλιούσα Ρόδου καθώς και Πρόεδρος Ζώνης.

«Ένας συνεπής, πολύτιμος και σταθερός στις αξίες του συνεργάτης με πλούσια επαγγελματική και συνδικαλιστική δράση, συγκεντρώνει την συμπάθεια και την εκτίμηση των ανθρώπων που καθημερινά μοχθούν.

Ηλία Μπούκλα σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

 ▸ «Φίλες και Φίλοι,

Με μοναδικό στόχο μία καλύτερη κοινωνία, έχω επιλέξει -στην συνδικαλιστική μου πορεία μέχρι σήμερα- να συμπορεύομαι και να συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν το σθένος να υπερασπίζονται το όραμα τους. Για αυτό η συμμέτοχη μου στις αυτοδιοικητικες εκλογές στο πλευρό του Φώτη Χατζηδιακου είναι καθήκον».

Με εκτίμηση,

Ηλίας Μπούκλας
▸Βιογραφικό

Γεννήθηκε στις 04/02/1960 στη Ρόδο. Αποφοίτησε από τη σχολή Εργοδηγών Ρόδου το 1978. Το 1982 αποφοίτησε από την ταχύρυθμη σχολή της ΔΕΗ στη Φλώρινα και έκτοτε εργάζεται στη ΔΕΗ  και μετέπειτα ΔΕΔΔΗΕ ως Εναερίτης. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Τσούλλη, Εργοθεραπεύτρια στο ΚΑΠΗ της Ρόδου και έχει τρεις κόρες, την Ελευθερία 32 ετών, την Κωνσταντίνα 29 ετών και την Κατερίνα 27 ετών.

1982-σήμερα: Μέλος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ.

1989-2010: Πρόεδρος της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής της Ένωσης Τεχνικών στη Ρόδο.

2016-σήμερα:  Μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Τεχνικών του ομίλου ΔΕΗ.

Επί σειρά ετών εκλεγμένος στο ΔΣ του Εργατικού Κέντρου. (2010-2011: Αντιπρόεδρος)

Μέλος του ΔΣ του Ινστιτούτου Εργασίας ΙΝΕ ΓΕΣΣΕ Ρόδου.

2011-2014 Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο στον ενιαίο Δήμο Ρόδου ως εντεταλμένος σύμβουλος στο τμήμα Περιβάλλοντος και Πράσινου.

2011-2014 Γενικός Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Νοτίου Αιγαίου.

Πρόεδρος της εταιρίας Πρόληψης Φυσικών Καταστροφών. (ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ)

Μέλος της επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

 

«Η συνέπεια η μεθοδικότητα και υπευθυνότητα που διακρίνει τον Δημήτρη Παρασκευά στη μέχρι τώρα προσφορά του από υπεύθυνες θέσεις, αποτελεί το καλύτερο διαπιστευτήριο για την επόμενη θητεία, για ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις.

Δημήτρη Παρασκευά  σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Η μεθοδικότητα, η αποτελεσματικότητα, η επιμονή και η υπομονή που έχει δείξει ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος για να ολοκληρωθούν, για να δρομολογηθούν και για να σχεδιαστούν έργα μεγαλόπνοα για τη Ρόδο μας, με οδήγησαν να είμαι ξανά υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές του Μαΐου με την παράταξη Ρόδος Δύναμη Πολιτών».

Με εκτίμηση,

Δημήτρης  Παρασκευάς

▸Βιογραφικό
Παρασκευάς Δημήτριος του Χρήστου Γεννήθηκε στη Ρόδο το έτος 1978 είναι παντρεμένος με την Σαχίνη Μαρία και έχουν τρία παιδιά . Εργάσθηκε ως λογιστής στον ιδιωτικό τομέα για δέκα έτη και είναι υπάλληλος στην Δ.Ε.Υ.Α. Ρ από το έτος 2004. Από μικρή ηλικία έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση.
Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές το 2014 με την παράταξη Ρόδος Δύναμη Πολιτών και είναι Πρόεδρος στην Δημοτική επιχείρηση ΡΟΔΑ από τον Οκτώβριο του 2014 έως και σήμερα. Κατά τη θητεία του ως Πρόεδρος έχουν αποκτηθεί εννέα λεωφορεία, ένα καινούργιο πλυντήριο λεωφορείων, έχουν τοποθετηθεί 78 καινούργια στέγαστρα αστικών συγκοινωνιών, ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε την 18/3/2019 ο διεθνείς διαγωνισμός για το ηλεκτρονικό εισιτήριο ενώ βρίσκεται στον αέρα νέος διαγωνισμός για την αγορά τριών ακόμα λεωφορείων .

«Πολύχρονη και γεμάτη εμπειρίες η παρουσία του Βασίλη Ψυλλάκη στην αυτοδιοίκηση με τον ίδιο δυναμισμό, με το θάρρος της γνώμης του και τις αποτελεσματικές παρεμβάσεις του σε καίρια ζητήματα της πόλης και των χωριών σηματοδοτεί την αξία της συμμετοχής του στην επόμενη θητεία.

Βασίλη Ψυλλάκη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Επιλέγω να αγωνιστώ ξανά, με μοναδικό σκοπό τη συνέχιση της προσπάθειας του προγράμματος μας, από τη θέση του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου στο πλευρό του Φώτη Χατζηδιάκου. Μοναδική κινητήριος δύναμη  για εμένα -H αγάπη μου για τη Ρόδο-.

Με εκτίμηση,

Βασίλης Ψυλλάκης


▸Βιογραφικό
Ο Βασίλειος Ψυλλάκης γεννήθηκε στα Κοσκινού της Ρόδου, είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Μακρή και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.
Τελειώνοντας  το σχολείο ασχολήθηκε στον τουριστικό τομέα και εργάστηκε σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού.

Το 1981 εκπαιδεύτηκε σε τουριστική σχολή της Ελβετίας με αντικείμενο την Οργάνωση και Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Τα τελευταία χρόνια διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση (Εμπόριο Κρεάτων), είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και ασκεί τα καθήκοντα Αντιδημάρχου στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας.