Παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων “ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 2017”

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 στις 8.00 μμ
οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΕΡΕΤΤΑ και το ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ “ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ”
παρουσιάζουν τη συλλογή διηγημάτων
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 2017
που έγραψαν οι Χαρούλα Αλαφάκη, Τσαμπίκα Ζάγορα, Νίκη Κώτη, Δανάη Μαντά,
Μαρία Αϊβάζη-Ζάγορα, Μιχάλης Βελιάδης, Ραφαέλικα Γεωργαλλή,
Σταυρούλα Γεωργοπαπαδάκου, Εύα Δουλγέρη, Μιχάλης Κοντορίνης, Δημήτρης Λαδικός, Αντώνιος Μαρίνος, Φερενίκη Μιχαηλίδη, Γεωργία Νεοχωρίδου, Μίκα Ντάκα,
Γιάννης Παπαδημητρίου, Παπανδρεόπουλος Ιωάννης, Αλιέ Πέμπε, Γιακουμίνα Πέντε, Ευαγγελία Πέτα, Ειρήνη Πολιά, Βασιλική Σαββίδου-Μιχαλαρέα, Ειρήνη Νικολίτση Σεμερτζάκη, Αργυρούλα Σκουμιού, Σπύρος Στογιάννης, Γιώργος Ταρασλιάς

Θα μιλήσουν οι συγγραφείς και ο εκδότης Μάριος Βερέττας

Μετά από τέσσερα χρόνια έκδοσης πρωτότυπων διηγημάτων που αφορούν στα Δωδεκάνησα, φτάσαμε αισίως στον πέμπτο τόμο. Η φετινή συλλογή περιλαμβάνει ερωτικές, ιστορικές, αστυνομικές και άλλες ιστορίες, όλες καλογραμμένες και ενδιαφέρουσες.

Το ανθολόγιό μας αποτελεί ένα λογοτεχνικό φυτώριο, που αποβλέπει να προσφέρει την ευκαιρία σε αξιόλογα διηγήματα να βγουν στο φως της δημοσιότητας. Κριτήρια μας είναι η πρωτοτυπία του κειμένου, η σαφήνεια του λόγου, η καλή σύνταξη, η σωστή ορθογραφία και η πλοκή τοποθετημένη οπωσδήποτε στα Δωδεκάνησα.

Στην παρουσίαση του τόμου το αναγνωστικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους Δωδεκανήσιους συγγραφείς και να ανταλλάξει σκέψεις, απόψεις και προτάσεις μαζί τους.

Pin It on Pinterest

Share This