Παρουσίαση του 6ου Διεθνή Διαγωνισμού Πιάνου

Τον 6ο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου του οργανισμού Arte con Anima παρουσίασε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τετάρτη, 16 Απριλίου, η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κα Ελευθερία Φτακλάκη, με τον πιανίστα και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Arte con Anima, κ. Στέλιο Αϊβάζη.

Ο Διαγωνισμός θα γίνει σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, από τις 22 έως τις 28 Απριλίου στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου από τις 4μμ έως τις 8μμ, και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Ο κ. Αϊβάζης ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη για την συνδρομή της Περιφέρειας, καθώς η διοργάνωση της Arte con Anima χαίρει πλέον διεθνούς απήχησης και φέτος  θα έχει 20 συμμετοχές από δέκα χώρες, μεταξύ των οποίων θα είναι και δύο Έλληνες καλλιτέχνες που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό.

Η κα Φτακλάκη συνεχάρη τον κ. Αϊβάζη για την πρωτοβουλία και τις προσπάθειές του και δήλωσε την στήριξη της Περιφέρειας σε κάθε δράση που προάγει την εξωστρέφεια και τον πολιτισμό. Επίσης, συνεχάρη τις κ.κ. Τζένη Φάκα και Ειρήνη Σβύνου για το έργο τους στον χώρο των πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως ο διαγωνισμός της Arte con Anima, από την θέση των Υπευθύνων Πολιτισμού. Τέλος, η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε την σημασία τέτοιων δράσεων, των οποίων η προστιθέμενη αξία αποτελεί την οργανική διασύνδεση του πολιτισμού με τον τουρισμό αναβαθμίζοντας το τουριστικό προϊόν των νησιών μας, ενώ έχουν άμεση επίδραση στο εισερχόμενο τουριστικό ρεύμα βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητά του.

Pin It on Pinterest