Παρέμβαση της Εισαγγελίας Ρόδου για τις αυθαιρεσίες στο Φαληράκι – Αναμένεται η ανάκληση της άδειας απο τον Δήμο Ρόδου

Με παρέμβαση της Εισαγγελίας Ρόδου σταμάτησαν οι παράνομες εργασίες στο Φαληράκι, οπου αδειούχος απο τον Δήμο για καντίνα, χτίζει αυθαίρετα ολόκληρο beach bar πάνω στην άμμο με εξόφθαλμες παραβιάσεις κάθε νομιμότητας που απορρέει απο την άδεια.

Μετά τα ρεπορτάζ του Rodosreport και τις καταγγελίες πολιτών, παρενέβη η Εισαγγελία Ρόδου, ενώ είχε προηγηθεί αυτόφωρο για τον ιδιοκτήτη.

Ακόμα ο Δήμος Ρόδου δεν έχει προβεί στην αναμενόμενη ανάκληση της άδειας εκθέτοντας την Δημοτική Αρχή Καμπουράκη, αφού φέρεται αντιδήμαρχος του Δήμου Ροδίων να έχει στενές σχέσεις με επιχειρηματία που παρανομεί.

Έτσι εν γνώση του Δήμου Ρόδου και ενώ είχαν ενημερωθεί για τις καταγγελίες, η καντίνα μετατράπηκε σε λίγες μέρες σε πλατφόρμα για να στηθεί ολόκληρο beach bar , για το οποίο μάλιστα ο ιδιοκτήτης αναζητά ήδη προσωπικό! (τόσο σίγουρη ήταν η δουλειά)

Την ίδια εικόνα δυστυχώς συναντάμε σε πολλές παραλίες του νησιού !

Η Δημοτική Αρχή αγνοεί προκλητικά και συστηματικά τους εκατοντάδες δυσαρεστημένους απο την όλη κατάσταση πολίτες, ρίχνοντας ακόμα περισσότερο την δημοτικότητα της.

Παρα τις παρεμβάσεις, στον χώρο υπάρχουν δομικά υλικά για νέες προσθήκες αλλά και δεξαμενή που θα θαφτεί στο χώμα μαζί με τα λούκια υπονόμου και τα επικίνδυνα ηλεκτροφόρα καλώδια !

Μάλιστα με τον επιχειρηματία φέρεται να συνεργάζεται ιδιώτης ο οποίος δουλεύει και με σύμβαση για την Δημοτική Αρχή!

Τις επόμενες μέρες περισσότερα στοιχεία για τον αντιδήμαρχο που εμπλέκεται και την εταιρεία με την οποία συνεργάζεται ο επιχειρηματίας και σχετίζεται με εργα της δημοτικής αρχής .

Η δεξαμενή που πρόκειται να “φυτευτεί”

Η πορεία της των αυθαιρεσιών

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This