Παρέμβαση Β. Υψηλάντη προς τον Υπουργό Παιδείας για θέματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης, συμμετείχε έκτακτα, σήμερα, στις εργασίες της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων κατά την οποία ζήτησε, από τον Υπουργό Παιδείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο, τη σε βάθος εξέταση του καθεστώτος των μετεγγραφών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και την εξεύρεση ισοδυνάμων για τους έχοντες ανάγκη φοιτητές προκειμένου να αποφευχθεί η αποψίλωση του φοιτητικού του δυναμικού.
Ο κ. Β. Υψηλάντης διαμαρτυρήθηκε επίσης εντονότατα για την πρόθεση απένταξης, από ευρωπαϊκά προγράμματα, της δημιουργίας φοιτητικών εστιών μεταξύ των οποίων και της Ρόδου.
Ο Υπουργός Παιδείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος διαβεβαίωσε τον βουλευτή ότι θα εξετάσει σε βάθος και τα δύο περιπτώσεις προκειμένου να ικανοποιηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο τα αιτήματα.
Εξάλλου ο Βουλευτής Δωδεκανήσου παρέστη σήμερα στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, που έγινε στη Βουλή, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού.
Αύριο θα συναντηθεί με τον Υπουργό Υγείας κ. Μαυρουδή Βορίδη για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Κω.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This