Παρελθόν ο κορωνοιός για τον Κώστα Σκανδαλίδη – Καλά στην υγεία του

Δριμύτερος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αίθουσα της Ολομέλειας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος είχε προσβληθεί από κορονοϊό. Ο πρώην υπουργός έμεινε σε κατ’ οίκον καραντίνα για 15 ημέρες οι οποίες έληξαν χθες και πλέον ο κίνδυνος έχει περάσει.

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε λίγο, αλλά ακολουθώντας τις συμβουλές του προσωπικού του ιατρού και την κατάλληλη αγωγή, κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Καθημερινά βρίσκεται σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους συνεργάτες του τόσο στο πολιτικό γραφείο όσο και στο κόμμα και αναμένεται πολύ σύντομα να δώσει και πάλι το παρών στις κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις.ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμίζουμε ότι ο κ. Σκανδαλίδης είχε αισθανθεί μια μικρή αδιαθεσία το πρωί της Δευτέρας 5 Απριλίου, ενώ σε ανάλογη κατάσταση βρισκόταν και η σύζυγός του, Μπέτυ, οπότε πήγαν και οι δύο να υποβληθούν σε μοριακό τεστ το οποίο βγήκε θετικό. «Δεν έχουμε ιδιαίτερα συμπτώματα. Μένουμε σπίτι και ασφαλείς στις εντολές των γιατρών», είχε γράψει χαρακτηριστικά με ανάρτησή του στο Facebook πριν από δυόμιση εβδομάδες.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ