Παρέλαση αστέρων του squash στη Ρόδο!

Επτά επαγγελματίες (PSA) αθλητές, θα δώσουν το παρών στο Διεθνές Τουρνουά που διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλός Τοιχοσφαίρισης το διάστημα από τις 20 έως και τις 23 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Sheraton. Πρόκειται για έξι αθλητές και μια αθλήτρια οι οποίοι ασφαλώς και ανεβάζουν κατακόρυφα το επίπεδο της διοργάνωσης.

Ανάμεσα τους το Νο 6 στον κόσμο στους άνδρες, ο Βρετανός Paul Coll και το Νο 19 στις Γυναίκες, η Βελγίδα Nele Gilis.

Αναλυτικά, όλες οι συμμετοχές των επαγγελματιών, είναι:

Daryl Selby
Είναι γεννημένος στις 3 Νοεμβρίου του 1982. Αυτή τη στιγμή είναι Νο 17 στον κόσμο. Στη Ρόδο έρχεται για δεύτερη φορά και είναι αποφασισμένος να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του

Paull Coll
Γεννημένος στις 9 Μαίου του 1992 στη Νέα Ζηλανδία. Είναι το Νο 6 στον κόσμο και άρα αποτελεί την πιο …ηχηρή συμμετοχή της διοργάνωσης. To …παρατσούκλι του είναι Superman λόγω των φυσικών δυνάμεων που έχει.

Nele Gilis
Η πολλά υποσχόμενη Βελγίδα είναι γεννημένη στις 20 Φεβρουαρίου του 1996. Είναι Νο 19 στον κόσμο. Είναι η πρώτη φορά που έρχεται στη Ρόδο και αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον καθώς είναι μια πάρα πολύ καλή αθλήτρια. Αποτελεί το πιο μεγάλο όνομα όσον αφορά τις γυναίκες που έχουν έρθει στη Ρόδο και είναι φυσικά το πολύ μεγάλο φαβορί για να πάρει τον τίτλο.

Chris Simpson
Γεννημένος στις 20 Μαρτίου του 1987, είναι η πρώτη φορά που έρχεταισ τη Ρόδο. Αυτή τη στιγμή είναι Νο 32 στον κόσμο. Κατάγεται από το Guernsey.

Zahed Sherin Salem
Άλλο ένα …βαρύ όνομα. Ο Αιγύπτιος που έχει γεννηθεί στις 24 Ιουνίου 1992 είναι Νο 14 στον κόσμο. Είχε έρθει και πέρσι στο τουρνουά όπου ηττήθηκε στον τελικό από τον Γερμανό Simon Rosner.

Mohamed Abouelghar
Ακόμα ένας πολύ εξελίξιμος Αιγύπτιος αθλητής. Γεννημένος την 1η Οκτωβρίου του 1993 είναι Νο 7 στον κόσμο και είναι πολλά υποσχόμενος αθλητής. Έρχεται για πρώτη φορά στο τουρνουά της Ρόδου.

Tom Richards
Ο πιο γνωστός απ’ όλους τους επαγγελματίες καθώς φέτος είναι η 5η φορά που έρχεται στο νησί μας το οποίο λατρεύει. Είναι γεννημένος στην Μεγάλη Βρετανία και είναι Νο 22 στον κόσμο.