Παρατήρησε σεξουαλική παρενόχληση, σταμάτησε το τραγούδι και ανέλαβε δράση

Ο Brendan Ekstrom, κιθαρίστας του ροκ συγκροτήματος Circa Survive, παρατήρησε πως μια γυναίκα στο κοινό της συναυλίας δεν σταματούσε να απωθεί επανειλημμένα έναν άντρα, ο οποίος επέμενε να την προσεγγίζει ερωτικά παρά τις αντιστάσεις της. Σκεπτόμενος πως «αυτό δεν είναι απλό φλερτ», σταμάτησε να παίζει και κατέβηκε από τη σκηνή για να αντιμετωπίσει τον άντρα.

Η κίνησή του αυτή έτυχε αποθέωσης από το κοινό του live στο St Louis της Αμερικής καθώς δεν είναι πολλές οι φορές που μουσικοί σταματούν στη μέση ένα τραγούδι που παίζουν ζωντανά. Πόσο μάλλον για έναν τέτοιο λόγο.

Αργότερα ο μουσικός εξήγησε την πράξη του στο Twitter: «Μια γρήγορη σημείωση για όσους ήταν στη συναυλία χτες το βράδυ. Κάνω αυτή τη δουλειά εδώ και 20 χρόνια και ποτέ πριν δεν κατέβηκα από τη σκηνή κατά τη διάρκεια ενός τραγουδιού».

Quick note to those who were at the show last night. I’ve been doing this for 20 years and I’ve never walked of stage during a song before.

«Επί, σχεδόν, ένα ολόκληρο τραγούδι, έβλεπα έναν τύπο να κάθεται στην πίσω σειρά από ένα κορίτσι, να τη φλερτάρει και να προσπαθεί να τη φιλήσει. Ήταν δύσκολο να καταλάβω τι ακριβώς συνέβαινε. Κάποιες στιγμές φαινόταν οκ με τη συμπεριφορά του, αλλά μετά και τη δεύτερη φορά που την είδα να σπρώχνει το πρόσωπο και τα χέρια του μακριά της και να προσπαθεί να του γυρίσει την πλάτη για να δει τη συναυλία, ζήτησα από έναν φύλακα να δει τι γίνεται», συνεχίζει.

Maybe they weren’t. Regardless what I saw from stage was disturbing to me and completely removed me from the mindset I need to be on stage.

It wasn’t cute. It was alarming. I’m almost forty and flirting doesn’t look like that. Maybe It’s that I have a daughter or that I’m older.

«Έφυγα από τη σκηνή και πήγα κατευθείαν προς το μέρος τους, με το μυαλό που σε συναισθηματική σύγχυση. Οι φύλακες με ακολούθησαν. Όταν τους πλησίασα, ο άντρας έμεινε άναυδος, λες και δεν είχε κάνει τίποτα κακό. Δεν ξέρω τι συνέβη μετά. Επέστρεψα στη σκηνή για να τελειώσω τη συναυλία. Από εκεί και πέρα ανέλαβαν οι φύλακες», συμπληρώνει ο Ekstrom.

Τα ποσταρίσματα του Ekstrom στο Twitter είναι ενδεικτικά του περιστατικού ενώ ο ίδιος σημείωσε πως «δεν τους ξαναείδα από εκείνη τη στιγμή και δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς γινόταν. Αλλά δεν μπορούσα να το επιτρέπω αυτό να γίνεται».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This