Ζωντάνεψαν τα παραμύθια στο Παραμυθοχώρι του Άη Βασίλη στ’ Αφάντου ! Φωτογραφίες

Ο προαύλιος χώρος του 3ου Δημοτικού σχολείου στ’ Αφάντου την Κυριακή 28/12 μετατράπηκε σε ένα παραμυθοχώρι, εκείνο του Άη- Βασίλη. Μαθητές του Γυμνασίου Αφάντου ζωντάνεψαν αγαπημένα και γνωστά παραμύθια, όπως το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα, η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη κι ο Πινόκιο. Με τις κατάλληλες ενδυμασίες, αλλά και την ξεχωριστή διακόσμηση σε κάθε ένα από τα θεματικά περίπτερα, οι μαθητές κατάφεραν να αναπαραστήσουν επιτυχώς τα παραμύθια αυτά.

Πέρα όμως από την αναβίωση των αγαπημένων μας παραμυθιών, όσοι επισκέφθηκαν  την Κυριακή το Παραμυθοχώρι του Άη- Βασίλη, είχαν τη ευκαιρία να  ακούσουν live τη μουσική του συγκροτήματος Highway Groove, να απολαύσουν χριστουγεννιάτικες χορογραφίες, αλλά και να γευτούν λιχουδιές από τα παραμυθένια περίπτερα. Επίσης, δόθηκε κι η δυνατότητα στους μικρούς φίλους να επικοινωνήσουν με τον Άγιο Βασίλη, γράφοντας του, παραδοσιακά, γράμμα.

Το Παραμυθοχώρι του Άη- Βασίλη θα βρίσκεται και σήμερα, Δευτέρα 29/12, ανοιχτό προς το κοινό με παρακάτω πρόγραμμα:

11:00-15:00 Συγκομιδή φαρμάκων, είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμού για ευπαθή ομάδες.

15:30 Μουσική έναρξη με Djs

16:00 Ζωγραφική. Μικροί & μεγάλοι θα ζωγραφίσουν υπό την καθοδήγηση παιδαγωγών σε καμβάδες, οι  οποίοι και  θα δωριστούν.

17:30 Ο Gathan the Magician θα μαγέψει τους μικρούς του φίλους με τα κόλπα του

19:00-20:30 Ο Άη Βασίλης  θα μοιράσει δώρα

21:00 Κλείσιμο με κάλαντα από την Φιλαρμονική Αφάντου

Το εορταστικό διήμερο οργανώνεται από το Γυμνάσιο Αφάντου με τη στήριξη του Συλλόγου Νέων Αφάντου, τη συνεισφορά της τοπικής αυτοδιοίκησης κι υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΡ. Την διοργάνωση έχει αναλάβει η Beyond group.

Pin It on Pinterest