Παραμένει απορυθμισμένη η Δημοτική Αρχή – Περίμεναν εν μέσω κακοκαιρίας να κάνουν κλαδέματα

Τι και αν τα δελτία ειδήσεων βοούν για την κακοκαιρία Barbara που εκδηλώνεται στην χώρα μας , τι και αν βρέχει και ρίχνει κεραυνούς και φυσά , η Δημοτική Αρχή Ρόδου έχει τους δικούς της χρόνους και εν μέσω κακοκαιρίας ενημέρωσε πως θα κλείσει κεντρικό δρόμο και θα κάνει κλαδέματα .

Κλάδεμα δέντρων στην οδό Στεφάνου Καζούλη το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου

Η Δ/νση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Ρόδου, θα προβεί σε κλάδεμα των δέντρων στην οδό Στεφάνου Καζούλη το Σάββατο 04/02/2023 και Κυριακή 05/02/2023.

Για να ολοκληρωθούν τα κλαδέματα και προς αποφυγή ατυχημάτων έχει προγραμματιστεί διακοπή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων το Σάββατο 04/02/2023 από τη συμβολή των οδών Κων/νου Παλαιολόγου με Στεφάνου Καζούλη και Παλαιών Πατρών Γερμανού έως τη συμβολή των οδών Στεφάνου Καζούλη με Δημοκρατίας από τις 7.30 το πρωί έως 15.00 το μεσημέρι.. Την Κυριακή 05/02/2023 θα διακοπεί η κυκλοφορία από την πλατεία Επτά Βαγιές μέχρι την πλατεία Μαρτύρων δηλαδή συμβολή των οδών Κων/νου Παλαιολόγου με Στεφάνου Καζούλη και Παλαιών Πατρών Γερμανού και ώρα 7.30 το πρωί έως 15.00 το μεσημέρι.

Διαβάστε επίσης: Αγκάθι Για Την Δημοτική Αρχή Καμπουράκη Ο Αντιδήμαρχος Που Κορόιδευε Και Φέσωνε Πολίτες Για Χρόνια !

Pin It on Pinterest