Παραιτήθηκε οριστικά ο Αντιδήμαρχος Αθανάσιος Βυρίνης

Αγαπητέ Δήμαρχε

Ολοκληρώνοντας σχεδόν μια τετραετία θητείας στη δημοτική αρχή, υπηρέτησα όσο καλύτερα μπορούσα τις θέσεις ευθύνης που μου αναθέσατε με γνώμονα πάντοτε τις προσωπικές μου αξίες και το όφελος του τόπου.

Ένεκα της έναρξης της προεκλογικής περιόδου και δεδομένου ότι είχα ενημερώσει εγκαίρως για την επιθυμία μου να μην συμπεριληφθώ στο νέο ψηφοδέλτιο των προσεχών εκλογών, θεωρώ ορθό να υποβάλλω την παραίτησή μου από την πλειοψηφούσα παράταξη. Αυτονόητη θεωρώ και την παραίτησή μου από όλα τα αξιώματα και τις ανατεθείσες θέσεις ευθύνης.

Σας ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δώσατε να ασχοληθώ αρχικά με τον τομέα της Παιδείας και στη συνέχεια με το πρωτόγνωρο για μένα αντικείμενο του Τουρισμού, σε μια ομολογουμένως δύσκολη περίοδο. Ελπίζω οι προσπάθειες που κατέβαλα με τη συνεργασία και των εμπλεκόμενων φορέων, να συνέβαλλαν στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας.

Τέλος, ευχαριστώ ολόψυχα όλους τους συναδέλφους και τους συνεργάτες μου για την υποστήριξη και την άψογη συνεργασία τους καθ΄όλη τη διάρκεια της θητείας μου.

Με εκτίμηση

Αθανάσιος Βυρίνης

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest