Παραδοσιακά τακάκια Διμυλιάς και το γλυκό κουταλιού καρυδάκι κερνάει η Διμυλιά

Κάθε χρόνο την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, στο χωριό μας, προετοιμαζόμαστε για την Γιορτή του Καρυδίου…

Με τις γυναίκες-εθελόντριες μας, έχουμε μια γλυκιά αποστολή: να ετοιμάσου τα παραδοσιακά τακάκια Διμυλιάς, τα ξεροτήγανα και τις μυρωδάτες μας καρυδόπιτες. Όλα να είναι έτοιμα για την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου, που γιορτάζει η Διμυλιά και το Καρύδι.Η Γιορτή του Καρυδίου πλέον έχει γίνει θεσμός για το νησί μας ως η πιο γλυκιά -μελένια και καρυδάτη εκδήλωση και κάθε χρόνο προσπάθουμε για το καλύτερο.Οι εθελοντές μας (άντρες-γυναίκες και μικρά παιδιά), οι χορηγοί μας και οι χιλιάδες επισκέπτες της εκδήλωσης, που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε.

Φέτος, όλα είναι διαφορετικά.Καλούμαστε όλοι μας να ζήσουμε μια άλλη καθημερινότητα που μας κάνει να αναθεωρήσουμε όλα μας τα δεδομένα. Αλλάζουμε τις συνήθειες μας σε προσωπικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο.

Πιστεύουμε πως με την ανάλογη προσωπική και κοινωνική ευθύνη θα ξεπεράσουμε την προβληματική και πολύ δύσκολη αυτή κατάσταση.Θα έρθουν και πάλι οι όμορφες, ανέμελες μέρες. Οι γιορτές και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις θα επιστρέψουν και θα πρέπει να μην λείπει κάνεις.

ΕΣΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟΙ ΜΑΣ.

Το ραντεβού μας ανανεώνεται για την 1η Κυριακή του Οκτώβρη του 2021 για την 14η Γιορτή Καρυδίου.Για φέτος, για να απόχαιρετήσουμε το καλοκαίρι και να υποδεχθούμε τον χειμώνα με το γλυκό-μελένιο-καρυδάτο τρόπο που μόνο ο σύλλογος μας ξέρει, θα ετοιμάσουμε για όλους εσάς τα παραδοσιακά τακάκια Διμυλιάς και το γλυκό κουταλιού καρυδάκι.

Τηρώντας όλες τις προφυλάξεις και σεβόμενοι τα πρωτόκολλα υγείας, θα σας περιμένουμε την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 από τις 11:00πμ στην πλατεία Διμυλιάς, για μια γλυκιά-λιτή και με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις εκδήλωση.

Εμείς θα είμαστε όλοι εκεί.Σας θέλουμε και εσάς.Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την στήριξη σας!!! 

Pin It on Pinterest