Παράδοση Επισκευασμένου Πυροσβεστικού Οχήματος στον Δήμο Σύμης

Ο Δήμος της Σύμης παρέλαβε προχθές ένα επισκευασμένο πυροσβεστικό όχημα ελαφριού τύπου 4Χ4 με νέο και σύγχρονο πυροσβεστικό εξοπλισμό , από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου.

Το όχημα παρέδωσε ο ίδιος, ο Γραμματέας της Π.Ε.Δ.Ν.Α και Αντιδήμαρχος Ρόδου κ. Γιώργος Πόκκιας, παρά τις αυξημένες προεκλογικές του υποχρεώσεις, στον Δήμαρχο της Σύμης κ. Λευτέρη Παπακαλοδούκα για την κάλυψη των αναγκών πυρόσβεσης και άλλων φυσικών καταστροφών του Νησιού. Το όχημα επισκευάστηκε πρόσφατα με έξοδα της Π.Ε.Δ και εξοπλίστηκε με καινούργιους κρουνούς, μάνικες και άλλα πυροσβεστικά μέσα.

Ο Δήμαρχος Σύμης κ. Παπακαλοδούκας ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου Σύμης, τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ.Ν.Α και Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ.ΝΑ.

Παράλληλα, ζήτησε στο άμεσο μέλλον να υπάρχει πρόβλεψη για παραχώρηση και δεύτερου πυροσβεστικού οχήματος από την Π.Ε.Δ μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού απόκτησης νέων οχημάτων που έχει αποφασίσει. Μ’ αυτό τον τρόπο καλύπτεται ένα κενό του Νησιού της Σύμης όσο αναφορά βασικές υποχρεώσεις του κράτους προς τους Νησιώτες.