Παρα-Χαλάρωσαν τα μέτρα στη Ρόδο !(φωτο)

Χαλάρωσαν για τα καλά σήμερα τα μέτρα σε όλο το νησί της Ρόδου .

Δυστυχώς οι κάτοικοι βγήκαν σήμερα ανενόχλητοι σχεδόν , για να κάνουν τις δουλείες τους αδιαφορώντας για τις απαγορεύσεις που έχει θέσει η πολιτεία για την προστασία του συνόλου .

Τι και αν ο κορωνοιός έχει χτυπήσει την πόρτα μας και τα κρούσματα αυξάνονται, οι δρόμοι ήταν σήμερα γεμάτοι απο κάθε λογής οχήματα , σαν μια καθημερινή μέρα πριν τα απαγορευτικά μέτρα .

Κάποιοι δυστυχώς εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν την σοβαρότητα της κατάστασης και οτι η γειτονική μας Ιταλία θρηνεί χιλιάδες νεκρούς που ούτε να τους θάψουν δεν μπορούν πλέον .

Η Ελλάδα και ιδιαίτερα η τουριστική Ρόδος θα πρέπει να μείνει με τα λιγότερα δυνατά κρούσματα για να μην θρηνήσουμε και εμείς θύματα του κορονωιού και να ανακάμψει ο τουρισμός, καθώς οι προβλέψεις για φέτος είναι δυσοίωνες και πολλοί συμπολίτες μας θα μείνουν χωρίς εργασία .

Υ.Γ. Για τους κακόβουλους που θα πουν πως και εμείς ήμασταν έξω , οι δημοσιογράφοι επιτρέπεται να κυκλοφορούν για τις ανάγκες του ρεπορτάζ με την σχετική επαγγελματική τους διαπίστευση .