Ιωάννης Παππάς: “Την ομαλότητα και σταθερότητα επιλέγει ο δωδεκανησιακος λαός”

Το μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι ο νικητής των εκλογών και ότι ο κόσμος επιλέγει την ασφάλεια και την σταθερότητα για την χώρα, λαμβάνει στις επαφές και στις περιοδείες που πραγματοποιεί ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παππάς.
Ο κ. Παππάς παραβρέθηκε στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, περιόδευσε στην συνοικία και συνομίλησε με τους εμπόρους οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την στήριξή του στα προβλήματά τους και στα αιτήματα του κλάδου.
Αργότερα είχε την ευκαιρίά να παραστεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Κώων, στην εκδήλωση της κοπής πίτας των Μισύριων ενώ παραβρέθηκε και στη χοροεσπερίδα του Συλλόγου ‘Απόλλωνα Καλυθιών’.
Ακόμη, ο κ. Παππάς βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Διαγόρα όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για θέματα του ποδοσφαίρου με αθλητικούς παράγοντες τους οποίους συνεχάρη για το έργο τους αυτές τις δύσκολες στιγμές που κρατούν τη νεολαία μακριά από άλλα θέματα.
Ο κ. Παππάς συνεχίζει τις περιοδείες του στο νησί της Κω μέχρι και αύριο το πρωί , όπου θα παραστεί στην δοξολογία στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου  και στην συνέχεια στον καθαγιασμό των Υδάτων, ενώ θα βρίσκεται στη Ρόδο το απόγευμα της Τρίτης και θα περιοδεύσει σε Φάννες, Καλαβάρδα, Σορωνή, Θεολόγο Μαριτςά και Παστίδα.