“Ο Ηλίας Καματερός γι’ ακόμη μια φορά προκαλεί τους Δωδκεανήσιους με τις δηλώσεις του”

Ο κυβερνητικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλίας Καματερός γι’ ακόμη μια φορά προκαλεί τους Δωδκεανήσιους με τις δηλώσεις του.
Εδώ και ένα χρόνο, οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι του Νομού μας, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ανύπαρκτοι στα μεγάλα προβλήματα και αποδείχθηκε ότι ΕΝΤΕΛΩΣ ανεπαρκείς.
Χάθηκε ο μειωμένος ΦΠΑ και δεν αντέδρασαν!
Κόβονται συνεχώς οι συντάξεις και δεν έχουν πάρει θέση!
Καταστρέφεται ο τουρισμός στα νησιά και δεν τους ενδιαφέρει!
Συμφωνούν με την δημιουργία καταυλισμών στα νησιά μας και δεν αντιδρούν παρά μονάχα υποστηρίζουν τα διαρκή εγκλήματα με τις αποβιβάσεις των μεταναστών!
Είναι πράγματι φαιδρή η θέση τους. Όταν ήταν αντιπολίτευση χρησιμοποιούσαν την γνωστή ρητορική της δήθεν ‘αριστεράς’ και δήθεν ‘φιλολαϊκής’ πολιτικής ενώ τώρα που είναι στην εξουσία, απέδειξαν ότι είναι εντελώς ανίκανοι για όλα.
Ο κ. Καματερός είχε προκάλεσε ακόμη περισσότερο και τους πολίτες της Κω λέγοντας ότι θα… πολιτογραφηθεί επειδή το νησί τον απογοήτευσε!
Ξεχνάει ότι τόσα χρόνια αυτό το νησί τον ανέδειξε και τους έδωσε ψήφους.
Αντί να ψάχνει λοιπόν μαζί με τους συντρόφους του στην κυβέρνηση τις δικαιολογίες για την κατάρρευση της χώρας στους ‘προηγούμενους’ ας κοιτάξουν όλοι μαζί την ανικανότητά τους να κυβερνήσουν.
Ο ελληνικός λαός και κυρίως οι Δωδεκανήσιοι περιμένουν λύσεις στα ζητήματα τους. Θα αποφασίσετε επιτέλους να κυβερνήσετε ή απλά θα συνεχίσετε να καθυβρίζετε τις προηγούμενες κυβερνήσεις, επειδή δεν έχετε να επιδείξετε κανένα έργο;
Ιωάννης Παππάς
τ. βουλευτής Δωδεκανήσου
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής
της Νέας Δημοκρατίας

Pin It on Pinterest

Share This