Τι απαντάει ο νυν δήμαρχος Σύμης και εκ νέου υποψήφιος Λευτέρης Παπακαλοδούκας σε δημοσιεύματα του ετέρου υποψηφίου του

Σε παραλήρημα έχει ξεσπάσει ο έτερος υποψήφιος για το Δήμο της Σύμης κ. Πανορμίτης Μοσκιός, ο οποίος στην προσπάθεια του να εκπληρώσει το παιδικό του όνειρο και να γίνει δήμαρχος, βάλλει με τον πιο αναίσχυντο και αθέμιτο τρόπο εναντίον της  παράταξης μας. Φαίνεται πως οι συμβουλάτορές του, πρώην αποτυχημένοι πολιτικοί και επίορκοι υπάλληλοι,  τον συμβουλεύουν λάθος,  και είναι αυτοί που θα τον οδηγήσουν σε πανωλεθρία μόλις ανακοινωθούν τα εκλογικά αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση ο προεκλογικός του αγώνας έχει μετατραπεί σε δυσφήμιση κατά του νησιού μας εν όψει τουριστικής σεζόν,  κάνοντας κακό σε αυτό που με τόσους κόπους χτίσαμε και που στηρίζεται πρωτίστως η οικονομία του νησιού μας, δηλαδή τον τουρισμό.  Λυπούμαστε που ξεκινάει έτσι την “καριέρα” του. Το όλο θέμα μόνο οίκτο μας προκαλεί. Καταβάλλεται από πανικό και αναλώνεται σε ύβρεις που προκύπτει από την αλαζονεία του χωρίς να έχει καν αναλάβει τα ηνία του δήμου. Αυτοκαλείται μάλιστα και δήμαρχος στον ηλεκτρονικό τύπο,  πριν ψηφιστεί. Φαίνεται πως η λαϊκή ετυμηγορία δεν παίζει ρόλο γι αυτόν. Κατάργησε τις εκλογές, βγήκε δήμαρχος. Του ευχόμαστε περαστικά!

Σε κάθε περίπτωση τον καλούμε για άλλη μια φορά σε δημόσια αντιπαράθεση τύπου debate να μας εκφράσει δια ζώσης τους ισχυρισμούς του και ενώπιον του τηλεοπτικού κοινού. Του δίνουμε το ελεύθερο να επιλέξει το κανάλι, τον/την δημοσιογράφο, την ημέρα και την ώρα και είμαστε έτοιμοι για αντιπαράθεση που τόσο πολύ την επιζητά. Αν αρνείται πεισματικά να δεχτεί είναι γιατί δεν έχει επιχειρήματα και τεκμήρια να υποστηρίξει την ακατάπαυστη φλυαρία του, λειτουργώντας πάντα ως φερέφωνο τρίτων μιας και στερείται προσωπικής πρωτοβουλίας και γνώμης.

Δήμαρχος Σύμης και υποψήφιος εκ νέου,
Λευτέρης Παπακαλοδουκας

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποίησαν στη Ρόδο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το EuropeDirect Νοτίου Αιγαίου της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Pin It on Pinterest