Εξέπληξαν τους πάντες οι Κρητηνέζοι στην Τάφρο με την “Παντούφλα της Πανωραίας” – Φωτογραφίες

Χορηγός επικοινωνίας Rodosreport

Απόψε το Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου “Μελίνα Μερκούρη” γέμισε με κόσμο και γέλιο ! Η θεατρική ομάδα της Κρητηνίας παρουσίασε έπειτα από δυο επιτυχημένες παραστάσεις στο θέατρο του χωριού, την θεατρική παράσταση ” Η Παντούφλα της Πανωραίας” που κέρδισε επάξια το δυνατό χειροκρότημα του κόσμου.

Στην κατάμεστη από κόσμο τάφρο οι ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό επί σκηνής και ζωντάνεψαν ένα παραμύθι, βγαλμένο από το Μεσαίωνα σε έργο της Κρητηνέζας Δέσποινας Πεζουβάνη, γραμμένο σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο και σε σκηνοθεσία του Κώστα Τρέχα.

Η θεατρική αυτή παράσταση  είναι αποτέλεσμα μια άψογης συνεργασίας  και της σκληρής αφιλοκερδούς εργασίας για αρκετούς μήνες.  Μέσα από την τέχνη αναδεικνύεται ο πολιτισμός και οι αξίες του εθελοντισμού. Φέτος επισφραγίστηκε η επιτυχία οκτώ επιτυχημένων ετών από την ίδρυση της θεατρικής ομάδας Κρητηνίας . Άξια αναφοράς είναι η προσπάθεια της Δέσποινας Πεζουβάνη που με το μοναδικό της συγγραφικό ταλέντο έχει βάλει τον πήχη των παραστάσεων πολύ ψηλά.

Πρωταγωνιστούν: Αρβανίτης Δημήτρης, Διακουράκης Κώστας, Καλούδη Αγγελική, Κορρέ Άννα, Κυριακουλάκης Στέργος, Μανωλάκης Σταύρος, Μαριεττάκης Δημήτρης, Μαυρουδάκη Κατερίνα, Μπάκη Γεωργία, Νικολουδάκη Τριανταφυλλιά, Πεζουβάνη Δέσποινα, Φαρμάκη Κατερίνα, Φραγκίνης Μιχάλης, Χαρτοφύλη Κατερίνα. Χορευτικά: Ζούνη Αγγελική, Καραγιάννη Βαλεντίνα, Καρναβά Κάτια, Ζούνη Κράσυ. Χορογραφίες:Καραγιαννάκης Γιώργος. Σκηνικά: Μανωλάκης Σταύρος. Επιμέλεια Ήχου και Φωτισμού : Καραγιάννης Γιώργος.

Ακολουθούν φωτογραφίες – στιγμιότυπα από την θεατρική παράσταση:

Rodosreport.gr

Pin It on Pinterest