Εκπληκτική η παράσταση “Η ΠΑΝΤΟΥΦΛΑ ΤΗΣ ΠΑΝΩΡΑΙΑΣ” στην Κρητηνία ! Φωτογραφίες

Χορηγός επικοινωνίας Rodosreport

Η χθεσινή βραδιά ήταν από αυτές που τα 52 χλμ και μια ώρα δρόμος σχεδόν για να φθάσεις στην Κρητηνία, δεν φάνηκαν κουραστικά , καθώς η ανταμοιβή από την θεατρική παράσταση “Η ΠΑΝΤΟΥΦΛΑ ΤΗΣ ΠΑΝΩΡΑΙΑΣ” ήταν μια μοναδική χαλάρωση από την κουραστική καθημερινότητα.

Μια παράσταση που ανέβηκε από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα της Κρητηνίας, με τη στήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρητηνίας και όλων των κατοίκων του χωριού. Για ακόμα μια φορά οι Κρητηνέζοι κατάφεραν να μας εκπλήξουν ευχάριστα , χαρίζοντας μας άφθονο γέλιο σε μια παρωδία που διαδραματίζεται στην εποχή του Μεσαίωνα.  Με στοιχεία της τοπικής διαλέκτου, της παράδοσης και της ιστορίας του τόπου μας αλλά κυρίως γέλιο, αυτό που έχουμε ανάγκη πιο πολύ απ’ οτιδήποτε, μας παρέσυραν σε μια υπέροχη παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Είκοσι άτομα στη σκηνή, έδωσαν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Τρέχα, σε ένα έργο που γράφτηκε από την Κρητηνέζα Δέσποινα Πεζουβάνη – Κορρέ , ολόκληρο σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο και κέρδισε επάξια το χειροκρότημα του κόσμου σε δυο επιτυχημένες παραστάσεις που δόθηκαν στο θέατρο του χωριού. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι θεατρικές παραστάσεις που ανέβηκαν από την ομάδα της Κρητηνίας, ήταν εκπληκτικές και γράφτηκαν από την κ. Πεζουβάνη με το μοναδικό της ταλέντο.

Η προσμονή για τις επιτυχημένες πλέον εκδηλώσεις και ενέργειες του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρητηνίας, δίνει μια γλυκιά ανταμοιβή που θα έχετε τη δυνατότητα αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε σε μια ακόμα θεατρική παράσταση της “ΠΑΝΤΟΥΦΛΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΩΡΑΙΑΣ” στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου “Μελίνα Μερκούρη” στις 13 Σεπτεμβρίου στις 21.00 μ.μ.

Οι τέχνες και ο εθελοντισμός κρατάει ενωμένο τον κόσμο, ζωντανεύει τα χωριά μας και είναι πολύ σημαντικό να στηρίζονται τέτοιες προσπάθειες που βασίζονται στην αφιλοκερδή εργασία, το μεράκι και την αγάπη για τον τόπο μας και τον πολιτισμό.

Πρωταγωνιστούν: Αρβανίτης Δημήτρης, Διακουράκης Κώστας, Καλούδη Αγγελική, Κορρέ Άννα, Κυριακουλάκης Στέργος, Μανωλάκης Σταύρος, Μαριεττάκης Δημήτρης, Μαυρουδάκη Κατερίνα, Μπάκη Γεωργία, Νικολουδάκη Τριανταφυλλιά, Πεζουβάνη Δέσποινα, Φαρμάκη Κατερίνα, Φραγκίνης Μιχάλης, Χαρτοφύλη Κατερίνα. Χορευτικά: Ζούνη Αγγελική, Καραγιάννη Βαλεντίνα, Καρναβά Κάτια, Κοντογιαννάκη Κωνσταντίνα. Χορογραφίες: Καραγιαννάκης Γιώργος. Σκηνικά: Μανωλάκης Σταύρος. Επιμέλεια Ήχου και Φωτισμού : Καραγιάννης Γιώργος.

Ακολουθούν φωτογραφίες – στιγμιότυπα από την θεατρική παράσταση:

Rodosreport.gr

Pin It on Pinterest