Πανικός στον αέρα με αεροπλάνο της United Airlines: Έπεσε 28.000 πόδια μέσα σε 10 λεπτά

Πτήση της United Airlines από το Νιούαρκ στη Ρώμη πήρε μια τρομακτική τροπή την Τετάρτη, όταν το αεροπλάνο έπεσε πάνω από 28.000 πόδια σε μόλις 10 λεπτά και αναγκάστηκε να αντιστρέψει την πορεία του πίσω στο αεροδρόμιο τουΝιου Τζέρσεϊ.

Η πτήση 510 της United Airlines δεν έφτασε ποτέ στη Ρώμη αφού το Boeing 777 αντιμετώπισε πρόβλημα με την πίεση στην καμπίνα του, αναγκάζοντας το αεροπλάνο να πέσει γρήγορα και τον πιλότο να γυρίσει το αεροσκάφος που μετέφερε 270 επιβάτες και 14 μέλη πληρώματος, είπε εκπρόσωπος στην The Post.

Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το διεθνές αεροδρόμιο Newark Liberty στις 8:37 μ.μ. και προσγειώθηκε πίσω στο αεροδρόμιο στις 12:27 π.μ. αντί για τον προγραμματισμένο προορισμό του, το Διεθνές Αεροδρόμιο Ρώμης-Φιουμιτσίνο, σύμφωνα με την υπηρεσία παρακολούθησης πτήσεων FlightAware.

Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας είπε επίσης ότι το αεροπλάνο αντιμετώπισε «πρόβλημα πίεσης», που το ώθησε να αντιστρέψει την πορεία του. Το αεροπλάνο επέστρεψε στο Νιούαρκ «για να αντιμετωπίσει μια πιθανή απώλεια πίεσης στην καμπίνα», δήλωσε εκπρόσωπος της United Airlines.

Οι ταξιδιώτες με προορισμό την Ιταλία έφτασαν τελικά στον αρχικό τους προορισμό, καθώς αποβιβάστηκαν από το Boeing 777 και μεταφέρθηκαν με άλλο αεροσκάφος, δήλωσε η United Airlines.

Διαβάστε επίσης: Ποιον Θεωρείτε Καταλληλότερο Για Δήμαρχο Ρόδου; (7η Έρευνα) – Ψηφίστε !

Pin It on Pinterest