Πανικός σε πτήση προς το Λος Άντζελες: Καπνοί έβγαιναν από το πιλοτήριο – Ούρλιαζαν και έκλαιγαν οι επιβάτες

Τρόμος επικράτησε σε πτήση από την Ατλάντα στο Λος Άντζελες, καθώς πυκνοί καπνοί ξεκίνησαν να βγαίνουν από το πιλοτήριο και να κατακλύζουν την καμπίνα, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να μην μπορούν να δουν και να αρχίσουν να ουρλιάζουν.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, το περιστατικό σημειώθηκε στην πτήση 2846 της Delta, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική προσγείωση στην Αλμπουκέρκη. Μάλιστα, ο podcaster Γκάρι Βον κατέγραψε σχετικό βίντεο και ανέφερε πως ο πιλότος είπε στους 193 επιβάτες ότι έχει χαθεί η πίεση λαδιού στον δεξιό κινητήρα και ότι το αεροσκάφος έχει χάσει κάθε ισχύ, ενώ όση ώρα επικρατούσε ο πανικός, τέσσερις αεροσυνοδοί σηκώθηκαν και μοίραζαν νερό στους επιβάτες.

«Ήξερα ότι κάτι καταστροφικό είχε συμβεί. Όλοι έκλαιγαν, ούρλιαζαν, νόμιζαν ότι ουσιαστικά οι κινητήρες είχαν σβήσει, ότι το αεροπλάνο απλώς γλιστρούσε στον αέρα. Δεν υπήρχαν αναταράξεις, δεν υπήρχε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, δήλωσε ότι «ο πιλότος είχε τον απόλυτο έλεγχο του αεροπλάνου. Δεν νομίζω ότι έχασε ποτέ τον έλεγχο του αεροπλάνου. Οι άνθρωποι που ούρλιαζαν και έκλαιγαν σίγουρα νόμιζαν ότι αυτό ήταν το τέλος. Ήταν οδυνηρό στην καλύτερη περίπτωση. Συνέβη ακριβώς αυτό που βλέπουμε στις ταινίες, το ξέφρενο κλάμα και τα ουρλιαχτά».

Το αεροπλάνο λοιπόν, προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Αλμπουκέρκης, σύμφωνα με τον ειδικό Δημοσίων Υποθέσεων της FAA, Donnell Evans.

Pin It on Pinterest

Share This