“Πανηγύρι” στήθηκε στο αεροδρόμιο Ρόδου για τους πρ’ωτους τουρίστες (φωτο)

Η έναρξη της τουριστικής σεζόν στο Νησί των Ιπποτων σηματοδοτήθηκε από τη στιγμή που το πρώτο τσάρτερ από το Ισραήλ τροχοδρόμησε στην πίστα του αεροδρομίου «Διαγόρας»

Πρεμιέρα στη Ρόδο έκανε η ελληνική τουριστική βιομηχανία, που υποδέχτηκε την Πέμπτη τις πρώτες πτήσεις τσάρτερ με επισκέπτες από το εξωτερικό –και ήταν τουρίστες από το Ισραήλ. Συνολικά μέσα στην ημέρα αναμένονταν επτά αεροσκάφη από το Τελ Αβίβ, ένα από το Παρίσι και άλλο ένα από τις Βρυξέλλες.

Μάλιστα ο ενθουσιασμός ήταν τόσο μεγάλος, που οι πρώτοι τουρίστες καλωσορίστηκαν στο αεροδρόμιο του νησιού με μουσική, παραδοσιακούς χορούς και κεράσματα με τοπικά προϊόντα.

Και σύμφωνα με τοπικούς παράγοντες, αυτό ήταν απλώς μια «πρόβα» –αύριο, Παρασκευή, αναμένονται τα πολύ μεγάλα γκρουπ και θα γίνουν δεκτά με τις δέουσες εκδηλώσεις.

«Ωριμος τουριστικός προορισμός είναι αυτός που εμπνέει εμπιστοσύνη στους επισκέπτες του. Είναι αυτός που έχει αποδείξει ότι ακόμα και στα πιο δύσκολα σχεδιάζει και εφαρμόζει λύσεις για όλα τα προβλήματα» ανέφερε εξάλλου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, ευχόμενος καλή σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ