“Πανηγύρι” και στο λιμάνι για το πρώτο κρουαζιερόπλοιο – Ψυχή δεν είδαν τα μαγαζιά

Την ίδια αποτυχημένη συνταγή με το “πανηγύρι” εφάρμοσε και στο λιμάνι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ταρασλιάς.

Για ακόμα μια φορά και παρά την πανελλήνια κατακραυγή για την συνταγή που εφαρμόζεται απο το 80 και δεν έχει βελτιωθεί ώστε η υποδοχή των τουριστών να απευθύνεται στις σύγχρονες ανάγκες ενός κορυφαίου τουριστικού προορισμού.

Φυσικά το πρόβλημα δεν η παράδοση του τόπου μας που την υπεραγαπάμε αλλά ο ευτελισμός της ξεπουλώντας την σε αεροδρόμια και λιμάνια και η εικόνα που βγάζουμε σαν ιθαγενείς που χορεύουν για να υποδεχθούν τους ξένους με τα ευρώ.

Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για ακόμα μια φορά και ιδιαίτερα μάλιστα σε μια περίοδο πουν έχουμε ανάγκη να αναβαθμίσουμε το τουριστικό μας προϊόν.

Σήμερα η Ρόδος υποδέχθηκε και το πρώτο της κρουαζιερόπλοιο με 967 τουρίστες και πλήρωμα 746 άτομα.

Η είδηση είναι ευχάριστη αλλά δυστυχώς δεν είδε τουρίστες η αγορά της Ρόδου καθώς όλοι επιβιβάστηκαν σε πούλμαν και πήγαν εκδρομή χωρίς την δυνατότητα να κινηθούν σε μαγαζιά και αμέσως μετά επιστροφή παλι στο καράβι . Στην πράξη το όφελος απο τους τουρίστες των κρουαζιεροπλοίων είναι ελάχιστο έως μηδαμινό σε μια εποχή που η Ρόδος έχει ανάγκη να κινηθεί οικονομικά .

Κοινώς δώρον άδωρον για τα μαγαζιά που βρίσκονται όλα σε κρίσιμη κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ