Παναγιώτης Ραφαήλ: Συγκίνηση για τον μικρό που στέκεται όρθιος και κάνει τα πρώτα του βήματα

Τα πρώτα του βήματα κάνει ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και χρειάστηκε να ταξιδέψει στη Βοστώνη για να υποβληθεί σε θεραπεία. Η ιστορία του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα από την πρώτη στιγμή και πριν από τρία χρόνια, ο κόσμος είχε βοηθήσει να συγκεντρωθεί το ποσό των 3,6 εκατ. ευρώ για το ταξίδι του στο εξωτερικό.

«Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ χάρη σε εσάς, κατάφερε να περπατήσει με τη βοήθεια του οχήματος, όπως το λέει ο ίδιος» γράφουν οι γονείς του μικρού και ευχαριστούν τον κόσμο για τη στήριξή του.

Η ανάρτηση της οικογένειας του Παναγιώτη Ραφαήλ

«Τα πρώτα βήματα του μικρού μας!!!

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ χάρη σε εσάς, κατάφερε να περπατήσει με τη βοήθεια του οχήματος, όπως το λέει ο ίδιος!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που πιστέψατε στο παιδί μας, στους γιατρούς του που τον φροντίζουν με αγάπη και στους θεραπευτές του που είναι πάντα δίπλα του με πολλή όρεξη!! Σας είμαστε ευγνώμονες, το παιδάκι μας έχει απίστευτη θέληση και κάθε μέρα τον βλέπουμε να προοδεύει και να δυναμώνει!! Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας, να είστε όλοι καλά!!! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!!»

Pin It on Pinterest

Share This