Παντρεμένοι με παιδί ανακάλυψαν ότι είναι αδέρφια!

Παρά την τραγική αλήθεια λένε ότι δεν σκοπεύουν να χωρίσουν

Ένα απίστευτο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε ένα αντρόγυνο από τη Βραζιλία. Η Adriana και ο Leonardo είναι μαζί τα τελευταία επτά χρόνια, έχουν αποκτήσει και ένα κοριτσάκι το οποίο σήμερα είναι έξι ετών και πρόσφατα έμαθαν ότι είναι αδέρφια.

Τόσο η Adriana όσο και ο Leonardo, που δεν θέλησαν να αποκαλύψουν τα επίθετά τους, έψαχναν τις βιολογικές τους μητέρες. Το μόνο που ήξεραν ήταν ότι οι δύο γυναίκες είχαν το ίδιο όνομα, Maria, και τους είχαν εγκαταλείψει όταν ήταν ακόμα μωρά.

Η Adriana, δεν είχε δει τη μητέρα της από την ηλικία του ενός έτους, οπότε και την εγκατέλειψε, αφήνοντας μόνο του τον πατέρα της 39χρονης σήμερα Βραζιλιάνας να τη μεγαλώσει.

Όσον αφορά στον Leonardo, μεγάλωσε με τη μητριά του, ενώ γνώριζε ότι η μητέρα του τον είχε εγκαταλείψει στο Σάο Πάολο όταν ήταν οκτώ ετών. Ι ίδιος έμεινε στο Σάο Πάολο, ωστόσο, η Adriana έφυγε από την πόλη στην οποία γεννήθηκε για να βρει δουλειά. Επίσης, παντρεύτηκε και έκανε τρία παιδιά.

Όταν, όμως, έπειτα από δέκα χρόνια ο πρώτος γάμος της κατέρρευσε, η Adriana επέστρεψε στο Σάο Πάολο. Εκεί, γνώρισε τον Leonardo, τον ερωτεύτηκε και γρήγορα παντρεύτηκαν.

(Η φωτογραφία του ζεύγους, έτσι όπως δημοσιεύθηκε από τη βρετανική Mirror)

Η 39χρονη γυναίκα αποφάσισε κάποια στιγμή να ψάξει να βρει τη μητέρα της και απευθύνθηκε σε ένα τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, σύμφωνα με τη Mirror.

Την περασμένη εβδομάδα οι δυο γυναίκες μίλησαν για πρώτη φορά στον αέρα της εκπομπής. Ωστόσο, η αποκάλυψη της μητέρας της ότι είχε και ένα γιο τον οποίο είχε ονομάσει Leonardo και όλα όσα έμαθε στη συνέχεια, σχετικά με την πραγματική ταυτότητα του άντρα της παραξένεψαν την 39χρονη.

Παρά τη συγκλονιστική αποκάλυψη το ζευγάρι -το οποίο δεν είναι νόμιμ
α παντρεμένο- είναι αποφασισμένο να μείνει μαζί και να συνεχίσει να ζει τον έρωτά του.

«Μόνο ο θάνατος μπορεί να μας χωρίσει. Όλα αυτά έγιναν γιατί ο θεός ήθελε να συμβούν», λέει η 39χρονη. Μάλιστα σύντομα σκοπεύουν σύντομα να συναντηθούν και με τη μητέρα τους.

Πηγή : newsbeast.gr

Pin It on Pinterest