Παιδικό σεμινάριο μαγειρικής στην Γιορτή Γιαπρακιού

Στο πλαίσιο της 12ης γιορτής Γιαπρακιού θα πραγματοποιηθεί Παιδικό σεμινάριο μαγειρικής από τον Κοσμήτορα του Slow Food Αττικής κ. Γρηγόρη Χριστοδούλου και την Διευθύντρια της Ελβετικής σχολής ALPINE κ. Γεωργία Κοφινά. Η δράση θα δημοσιευθεί στο Διεθνές έντυπο του Slow Food.
Πρόγραμμα

Πέμπτη 29/9
13:00 Καλωσόρισμα και ενημέρωση προγράμματος
13:15 Σύντομη ομιλία για το οικογενειακό τραπέζι και σωστή διατροφή
13:30-14:15 Μάθημα για στρώσιμο τραπεζιού
15:00 Μάθημα μαγειρικής για μακαρόνια με λαχανικά

Παρασκευή 30/9
12:00 Προσέλευση παιδιών με τα φαγητά
12:15 Στρώσιμο τραπεζιού και παρουσίαση φαγητών
1:00 Γευσιγνωσία και βραβεία
• Καλύτερη παρουσία
• Καλύτερη γεύση
• Καλύτερο στρώσιμο τραπεζιού

Pin It on Pinterest