Ρόδος: Σκοτώθηκε 11χρονο παιδί την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο – Τι είπαν στη δίκη οι 6 κατηγορούμενοι…

Το άτυχο παιδί έπαιζε με τους φίλους του ποδόσφαιρο όταν ξαφνικά όλοι ”πάγωσαν” – Οι γονείς του ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων…

Αθώοι κρίθηκαν και οι έξι κατηγορούμενοι για την υπόθεση του θλιβερού δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 20 Νοεμβρίου 2008 στο νέο καρνάγιο της Ρόδου, όταν η σιδερένια καγκελόπορτα που είχε τοποθετηθεί, κατέπεσε και σκότωσε ένα 11χρονο αγοράκι.

Σύμφωνα με την τοπική ”Ροδιακή”, η υπόθεση αναβίωσε χθες (03-04-2014) ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Ρόδου στο εδώλιο του οποίου κάθισαν ως κατηγορούμενοι 6 συνολικά άτομα, από το Λιμενικό Ταμείο της Ρόδου, τον υπεύθυνο για την εκτέλεση του έργου και ο κατασκευαστής της πόρτας.

Όλοι δήλωσαν πως δεν έχουν την παραμικρή ευθύνη για την τραγωδία και έπεισαν. Σύμφωνα πάντως με τους συγγενείς των ανήλικων, η μπάλα των παιδιών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, πήγε στην πόρτα και όταν αυτά επιχείρησαν να την πιάσουν, τότε η πόρτα έπεσε επάνω τους και τους καταπλάκωσε. Το ένα από τα τρία παιδιά εξέπνευσε στο Νοσοκομείο.

Πηγή : rodiaki.gr

Pin It on Pinterest

Share This