Παιδάκι 5 χρονών κινδυνεύει λόγω φόλας στα Άνω Πατήσια

Η τοποθέτηση δηλητηρίου σε πάρκα για να σκοτώσουν τα ζώα αδέσποτα ή με ιδιοκτήτη τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε έξαρση και δυστυχώς κάποια στιγμή οι συνέπειες θα ήταν πολύ μεγαλύτερες από τις πράξεις κάποιων υπάνθρωπων. Σύμφωνα με το petfriends κάποιος ασυνείδητος τοποθέτησε φόλες σε πάρκο των Άνω Πατησίων με επακόλουθο  να κινδυνεύει πολύ σοβαρά  ένα παιδάκι  5 ετών που έπαιζε στο πάρκο. H συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα δείχνει και την παιδεία αλλά και τον πολιτισμό μας.

Κάτοικοι της περιοχής Παπαλουκά στα Άνω Πατήσια εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση για το θέμα:

“Γνωρίζουμε τον αχρείο-(α) που δηλητηρίασε με αμπούλες υδροκυάνιου τα αθώα τετράποδα της περιοχής μας. Γνωρίζουμε επίσης που εργάζεται. Εκείνο που δεν γνωρίζει ο ίδιος και η οικογένειά του είναι ότι κινδυνεύει και η ζωή ενός 5χρονου παιδιού που έπαιζε στη πλατεία εξαιτίας του.

Εκείνο επίσης που δεν γνωρίζει είναι ότι γνωρίζουμε ακόμη και τους προμηθευτές του, εκείνους που του παρέχουν κάλυψη καθώς και τα μέλη της οικογένειάς τους, κάποια από τα οποία είχαν εξαπολύσει απειλές κατά των συνοδών των τετράποδων στην διάρκεια της βόλτας.

Όλοι τους θα έχουν την τιμωρία που τους αξίζει”

Κάτοικοι περιοχής Παπαλουκά

Pin It on Pinterest