Τουλάχιστον οκτώ ύποπτοι συνδέονται με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν

Τουλάχιστον οκτώ ύποπτοι, οι οποίοι συνδέονται με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν, αναμένεται να συλληφθούν «πολύ σύντομα», σύμφωνα με πηγές της πορτογαλικής αστυνομίας, τις οποίες επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Guardian.

Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, τις επόμενες ημέρες η αστυνομία της χώρας αναμένεται να ανακρίνει αυτά τα άτομα, τα οποία ζουν το τελευταίο διάστημα στην Πορτογαλία, ωστόσο, στην ανάκριση θα μπορούν να είναι παρόντες και Βρετανοί αστυνομικοί.

Σύμφωνα με τον Guardian, τρεις από τους υπόπτους είναι διαρρήκτες οι οποίοι φέρεται να είχαν προχωρήσει σε «επιδρομές» στο τουριστικό θέρετρο, ωστόσο, οι αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει αν έχουν ποινικά μητρώα.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη των εν λόγω ατόμων ερευνώντας, μεταξύ άλλων, εκατοντάδες τηλεφωνικές κλήσεις που έγιναν από την περιοχή τη νύχτα που εξαφανίστηκε η Μαντλίν.

Τις τελευταίες ημέρες αστυνομικοί και εκπαιδευμένοι σκύλοι «χτενίζουν» μια τεράστια χωματερή στο θέρετρο Πράγια ντα Λουθ, όπου διέμενε η Μαντλίν και σκανάρουν το υπέδαφος με προηγμένης τεχνολογίας ραντάρ. Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες της Σκότλαντ Γιαρντ ερευνούν κάθε σημείο, την παραλία και τον χώρο γύρω από το διαμέρισμα όπου διέμενε η οικογένεια, ελπίζοντας να εντοπίσουν αντικείμενα που μπορεί να συνδέονται με την εξαφάνιση της μικρής.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της ξανθούλας με το χαρακτηριστικό σημάδι στο μάτι, χάθηκαν τον Μάιο του 2007 ενώ η οικογένεια ΜακΚαν περνούσε τις διακοπές της στο θέρετρο της Πορτογαλίας. Έκτοτε, πολλές ήταν οι εκδοχές σχετικά με την τύχη της, από την απαγωγή και τη δολοφονία, τη σεξουαλική κακοποίηση, έως και την εμπλοκή των ίδιων των γονιών της στο θρίλερ.
Πηγή : protothema.gr

Pin It on Pinterest