Ουκρανία: Γέννησε η έγκυος που γλίτωσε από το βομβαρδισμένο μαιευτήριο – Οι Ρώσοι την είχαν κατηγορήσει ότι υποκρινόταν

Την είδηση πως η γυναίκα που έγινε σύμβολο της βάρβαρης επίθεσης στο μαιευτήριο της Μαριούπολης, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι μετέδωσε Ουκρανή δημοσιογράφος.

Η Μαριάννα Ποντγκούρτσκαγια, η οποία ήταν ανάμεσα στους διασωθέντες από το μαιευτήριο και παιδιατρικό νοσοκομείο της Μαριούπολης,  το οποίο βομβαρδίστηκε χθές, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Είχε μπει στο στόχαστρο της Ρωσίας και ιδιαίτερα της ρωσικής πρεσβείας στο Λονδίνο, που την κατηγορούσε ότι υποκρινόταν το θύμα.

Η ρωσική πρεσβεία, ισχυρίστηκε πως οι φωτογραφίες που δείχνουν την τραυματισμένη έγκυο είναι ψεύτικες και προϊόν παραπληροφόρησης. Υποστήριζε μάλιστα ότι δεν είχε αίματα αλλά μέικ απ και δεν ήταν έγκυος, βασισμένη στο γεγονός ότι η κοπέλα είναι μοντέλο και influencer. Το twitter αποφάσισε να διαγράψει την ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας στο Λονδίνο για το περιστατικό στη Μαριούπολη.

Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Την είδηση πως η γυναίκα που έγινε σύμβολο της βάρβαρης επίθεσης της Ρωσίας στο μαιευτήριο της Μαριούπολης, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι μετέδωσε Ουκρανή δημοσιογράφος.

Όπως έγραψε στο Twitter η Olga Tokariuk, η ίδια επικοινώνησε με συγγενή της Μαριάννας η οποία έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα από τις φωτογραφίες που την έδειχναν αιμόφυρτη να προσπαθεί να εγκαταλείψει το βομβαρδισμένο νοσοκομείο, και έλαβε γνώση για το ευτυχές γεγονός. Παράλληλα σημειώνει πως είναι καλά στην υγεία τους τόσο η μάνα όσο και το μωρό, ενώ οι βομβαρδισμοί στη Μαριούπολη συνεχίζονται.

Δείτε την ανάρτηση:

Πηγή: in.gr

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This