Ο Ριτσαρντ Γκιρ “άστεγος” στους δρόμους της Νέας Υόρκης (φωτό)

Τα χρήματα δεν του λείπουν. Δεν ήταν οικονομικός ο λόγος που οδήγησε τον Ρίτσαρντ Γκιρ να ζήσει σαν άστεγος στους δρόμους της Νέας Υόρκης.
Ο ηθοποιός που κάποτε θεωρούνταν ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη, πέρασε εντελώς απαρατήρητος, όταν περιπλανήθηκε στους δρόμους της μεγαλούπολης την εποχή των γυρισμάτων για την ταινία «Time Out of Mind». Σε αυτή, ο Γκιρ παίζε έναν άστεγο ο οποίος προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση του με την κόρη του.
«Οταν βγήκα μεταμφιεσμένος στη Νέα Υόρκη ως άστεγος, κανένας δεν με πρόσεξε. Ενιωσα πώς ήταν να είσαι άστεγος», έγραψε ο ηθοποιός στο Facebook για αυτή την εμπειρία του. «Οι άνθρωποι περνούσαν δίπλα μου και με κοιτούσαν ατιμωτικά. Μόνο μία γυναίκα ήταν αρκετά ευγενική ώστε να μου δώσει λίγο φαγητό. Ηταν μία εμπειρία που ποτέ δεν θα ξεχάσω», ανέφερε ακόμη η ανάρτησή του.
Πολλές φορές ξεχνάμε πόσο ευλογημένοι είμαστε, τονίζει ο Ρίτσαρντ Γκιρ. «Δεν πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο. Αν μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον που έχει ανάγκη, πρέπει να το κάνουμε», συμβούλεψε τον κόσμο. Για αυτό, όπως αναφέρει, όταν ολοκληρώθηκε η «αποστολή» του στους δρόμους της Νέας Υόρκης, περπάτησε και έδωσε φαγητό και 100 δολάρια σε όποιον άστεγο είδε μπροστά του. «Εκλαιγαν και ήταν τόσο ευγνώμονες. Να είστε η αλλαγή που εύχεστε να δείτε στον κσόμο», κατέληξε.

Pin It on Pinterest

Share This