Ορισμός της ημερομηνίας της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Ε.Κ.Ρ

Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2024, ημέρα Τρίτη, όπου αποφασίστηκε ο ορισμός της ημερομηνίας της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Ε.Κ.Ρ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 5:00μμ στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο εγκρίθηκε ο Διοικητικός Απολογισμός-Προϋπολογισμός και ο Οικονομικός Απολογισμός-Προϋπολογισμός. Έγινε εκτενής συζήτηση για το σχεδιασμό των δράσεων του Ε.Κ.Ρ για το νέο έτος, σχεδιασμός που θα συζητηθεί περισσότερο στη Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων.

Ακόμη αποφασίστηκε να γίνει διαμαρτυρία προς τη Κεντρική Διοίκηση για το θέμα της στελέχωσης της Επιθεώρησης Εργασίας και της μη ύπαρξης Τεχνικής Επιθεώρησης Εργασίας και να πραγματοποιηθεί εκ νέου ημερίδα για το θέμα της υγείας στην περιοχή μας με προσκεκλημένους όλους τους τοπικούς φορείς του νησιού.

Τέλος, αποφασίστηκε να γίνουν δράσεις και παρεμβάσεις σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο για το θέμα της ακρίβειας.

Όλα τα παραπάνω θα συζητηθούν και θα επικυρωθούν από το ανώτατο όργανο Διοίκησης που είναι η Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων.

Επίσης στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της βασιλόπιτας του Ε.Κ.Ρ και θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στη δημοσιογράφο, κα Βενιανάκη Ρένα, για τη συνεργασία που είχε όλα αυτά τα χρόνια με το εργατικό κίνημα στην περιοχή μας.

Καλούμε τους συναδέλφους-αντιπροσώπους να δώσουν το παρών στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων, την κορυφαία διαδικασία του Ε.Κ.Ρ ώστε από κοινού να σχεδιάσουμε το νέο πλαίσιο δράσης του εργατικού κινήματος στην περιοχή μας.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Pin It on Pinterest