Οργή Λαού για tweet του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας

Οργή λαού σήκωσε tweet Στα social media του επίσημου λογαριασμού της πολιτικής προστασίας , όχι μόνο στην Ρόδο , αλλά και στην Ελλάδα και ξένα μέσα που αποδοκιμάζουν ένα ατυχές σχόλιο στην πιο δύσκολη στιγμή που ζει η Ρόδος.

Έχουν εκκενωθεί κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας δέκα οικισμοί , άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους . Χιλιάδες τουρίστες εγκατέλειψαν τα ξενοδοχεία τους, πράγματι όλοι με ασφάλεια με τη συνεργασία φορέων εθελοντών και πολιτών. Η εθελοντική προσφορά που αυτή τη στιγμή υπάρχει στο νησί δεν περιγράφεται με λόγια και ο δήμος στηρίζεται σε αυτή κάτι που φαίνεται από τις ανακοινώσεις του.

Η οικολογική καταστροφή είναι τεραστίων διαστάσεων , η απώλεια χλωρίδας και πανίδας για το νησί ασύλληπτη. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις με εθελοντές δίνουν μάχη να σωθούν οι οικισμοί και ευτυχώς το καταφέρνουν. Η φωτιά συνεχίζει να καίει σε αρκετά μέτωπα .

Σε αυτές τις στιγμές το Υπουργείο πολιτικής προστασίας που εκπροσωπεί το ελληνικό κράτος μετά από έξι μέρες που καίγεται η Ρόδος και οι άνθρωποι του νησιού είναι καταπονημένοι έρχεται να σχολιάσει: Πως η περιοχή που έχει επηρεαστεί από τις φωτιές αντιπροσωπεύει λιγότερο από το 10% της τουριστικής δυναμικής της Ρόδου.

Επιεικώς θα πούμε ότι το υπουργείο μπερδεύτηκε και νόμιζε πως ήταν τουρισμού και δε θα σχολιάσουμε παραπέρα. Η Ρόδος παραμένει ασφαλής για τους τουρίστες χάρη στους ανθρώπους της και της φιλοξενίας τους. Κεντρικό και τοπικό κράτος “έγιναν στάχτη”.

Ας αφήσουμε το επικοινωνιακό Show για την επόμενη ημέρα, ας σώσουμε όσα σώζονται ακόμα .

Pin It on Pinterest