Ομολόγησαν οι φερόμενοι ως δολοφόνοι της φοιτήτριας στη Ρόδο – Έτσι έγινε η δολοφονία της κοπέλας

Ομολόγησε τα χαράματα ο ένας φερόμενος δολοφόνος τις πράξεις τους αφού οι ανακριτές του λιμενικού δεν του χαρίστηκαν καθόλου και τους πίεσαν ώστε να ομολογήσουν τις ειδεχθείς πράξεις  , πρώτα “έσπασε” ο Αλβανός ενώ ο Ροδίτης δεν έχει υπογράψει ακόμα ομολογία και δείχνει να αρνείται τα όσα του καταλογίζουν . Τα βίντεο που συγκεντρώθηκαν απο τις κάμερες , τα ίχνη στο λευκό βαν που βρέθηκε στους Πεύκους δεν άφησαν άλλα περιθώρια .

Πρόκειται για έναν Ροδίτη με εξοχική κατοικία στους Πεύκους και έναν φίλο του Αλβανό .

Επικεφαλής των ερευνών της υπόθεσης είναι Πλωτάρχης του λιμενικού

Τι συνέβη το μοιραίο βράδυ 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosreport και με την όποια επιφύλαξη καθώς οι πληροφορίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο , την πήρανε σπίτι του ενός δράστη και της όρμηξαν για να την βιάσουν ο ένας δράστης την κρατούσε απο τον λαιμό για να μην ουρλιάζει και ο άλλος την χτύπησε στο κεφάλι με αμβλύ αντικείμενο(σίδερο σιδερώστρας) , η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της  και λιποθύμησε .

Οι δράστες πανικοβλημένοι και νομίζοντας πως έχει πεθάνει την φόρτωσαν στο λευκό όχημα που φάνηκε και στο βίντεο την οδήγησαν στους Πεύκους όπου γνώριζαν απόμερα σημεία και ξεφορτώθηκαν την κοπέλα πετώντας την απο ύψος σε θάλασσα και βράχια .

Εκεί επήλθε και ο θάνατος της αναίσθητης κοπέλας απο πνιγμό .

Το κινητό 

Το κινητό σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosreport έμεινε ανοιχτό και πεταμένο σε άγνωστο σημείο για δυο ολόκληρες μέρες.

Στον εισαγγελέα το μεσημέρι αναμένεται να μεταφερθούν οι δράστες όπου και θα τους απαγγελθούν κατηγορίες .

Έρευνα επι τόπου με τους δράστες 

Στους Πεύκους θα μεταφερθούν σήμερα ή αύριο οι δύο δράστες για να υποδείξουν στις αρχές που είναι τα ρούχα και το κινητό της κοπέλας και δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για το έγκλημα .Κάποια αντικείμενα έχουν ήδη βρεθεί .

Τρίτος συνεργός στο έγκλημα 

Την πιθανότητα να υπάρχει και τρίτος συνεργός στο έγκλημα εξετάζουν σοβαρά οι αρχές και αναμένεται να στραφούν και προς αυτή την κατεύθυνση .

Άλλες μαρτυρίες 

Αναμένεται να κληθούν για κατάθεση συμφοιτητές της άτυχης κοπέλας που μίλησαν και δημόσια στην τηλεόραση . Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να ήταν προσχεδασμένο το έγκλημα .

Αναμένεται δελτίο τύπου μέσα στην ημέρα απο το λιμεναρχείο .