Παρουσίαση του βιβλίου «Ομερτά, η αδελφότητα των γκρίζων κροτάφων» της Αναστασίας Κορινθίου

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», σε συνεργασία με το Βιβλιοχαρτοπωλείο «Η Πηγή» σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Ομερτά, η αδελφότητα των γκρίζων κροτάφων» της Αναστασίας Κορινθίου, το Σάββατο 12 Απριλίου στις 20:00 στη Στέγη του Συλλόγου στη Σορωνή.

 

Την παρουσίαση θα προλογίσει ο Κώστας Σπανός, ενώ θα διαβάζει αποσπάσματα η Χάρις Κοντού (φιλόλογος, θεατρολόγος). Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει η Μαίρη Γκαζιάνη (συγγραφέας, ζωγράφος) και ο Πάνος Σαγρής (συγγραφέας). Μιλάνε επίσης, η Γεωργία Πελέκη (σχετικά με την εκπροσώπησή στο Tendex) και ο σκηνοθέτης Θοδωρής Καζής, ο οποίος θα παρουσιάσει τον Αλέξανδρο και την Καιτούλα.

 

Τραγουδούν: Στάθης Ραφτόπουλος, Χρήστος Ανθούλας, Εμμανουέλα Χούλη.

 

“Ομερτά…σσσς μεγάλο μυστικό… Μην το πεις… γιατί οι ήρωές μας θα… σε εκθέσουν αν τους εκθέσεις… Η Καιτούλα ανοίγει τα χαρτιά της… μιλάει για όλα… για όλους και απαιτεί την… εχεμύθειά σου…
Μαύρη κωμωδία; Χμμμμ ίσως…αλλά πρόσεχε…μην σου βγει το γέλιο…πικρό, ξινό, στυφό…και πάνω από όλα…διαβάζεται αυστηρά από αναγνώστες…ΕΧΕΜΥΘΟΥΣ! Αλλιώς…πληρώνεις με τη ζωή σου!”

 

 

Εκ του ΔΣ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου

 

«Το Αμπερνάλλι»

αφισα

 

Pin It on Pinterest