Ομαλά διεξάγεται η εκλογική διαδικασία στα 327 εκλογικά τμήματα της Δωδεκανήσου

Με αφορμή ερωτήματα πολιτών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ.Κόκκινος ενημερώνει ότι η ψηφοφορία και στα 327 εκλογικά τμήματα της Δωδεκανήσου διεξάγεται με ομαλότητα μέχρι τις πρώτες μεσημεριανές ώρες που αποστέλλεται το δελτίο τύπου.

Τα ψηφοδέλτια και το εκλογικό υλικό είναι σε επάρκεια και τα όποια μικροπροβλήματα στελέχωσης των εφορευτικών επιτροπών ( λόγω κωλύματος που παρουσίασαν κάποια από τα ορισθέντα μέλη τους και δεν προσήλθαν ) αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία και αντικαταστάθηκαν άμεσα .

Τέλος στο νησί της Ψερίμου όπου η κακοκαιρία και η θαλασσοταραχή εμπόδισε  την πρόσδεση του σκάφους που μετέφερε τον δικαστικό αντιπρόσωπο από την Κάλυμνο τις πρώτες πρωινές ώρες , αυτό κατέστη τελικά δυνατό με δεύτερη προσπάθεια περίπου στις 9 το πρωί με αποτέλεσμα οι τριάντα δύο (32)  εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι του ακριτικού  νησιού να μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα .

Υπενθυμίζουμε ότι παραμένει σε επαγρύπνηση και σε « επιφυλακή» το στελεχιακό δυναμικό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ,  το οποίο θα συγκεντρώσει και θα ενημερώσει το Υπουργείο Εσωτερικών και το σύνολο των πολιτών για τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης .

Τέλος επισημαίνεται ότι η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 07.00 π.μ. και ολοκληρώνεται στις 19.00 μ.μ.

Pin It on Pinterest