“Όλοι μαζί απέναντι στο παρακμιακό καθεστώς της σημερινής δημοτικής αρχής”

Τοποθέτηση του Βαγγέλη Μανδράκου για τις τοπικές εκλογές και τις φημολογίες

“Με αφορμή διάφορες συζητήσεις και φημολογίες των τελευταίων ημερών, θα ήθελα δημοσίως να εκθέσω τις απόψεις μου.Πάντοτε πίστευα ότι την τύχη και την μοίρα μας την καθορίζουμε εμείς οι ίδιοι.Οι επιλογές μας είναι αυτές που δημιουργούν τις συνθήκες για την επόμενη μέρα.Όσοι αγαπάμε πραγματικά τον τόπο μας, δεν έχουμε ανάγκη από ματαιόδοξες πρακτικές και προσωπικές μεθοδεύσεις.

Ο Δήμος μας χρειάζεται επιτακτικά αλλαγή εδώ και τώρα.

Αυτή η αλλαγή θα έρθει μέσα από ένα ευρύ μέτωπο συσπείρωσης ΟΛΩΝ των αντιπολιτευτικών δυνάμεων απέναντι στο παρακμιακό καθεστώς της σημερινής δημοτικής αρχής. Το προηγούμενο διάστημα, έγινε μια διαδικασία για να δημιουργηθεί μια νέα παράταξη ως διάδοχη κατάσταση των παρατάξεων Χατζηδιάκου και Κουσουρνά στην οποία συμμετείχα κι εγώ. Είναι ένα ερώτημα αν η νέα παράταξη που προέκυψε έχει την δυναμική που χρειάζεται και απαιτείται, για τη συσπείρωση ΟΛΩΝ των δυνάμεων που βρίσκονται απέναντι στο σημερινό δήμαρχο.

Η δική μου επιλογή είναι η συμμετοχή σε ένα μέτωπο ευρείας συσπείρωσης, με σκοπό την νίκη, χωρίς συναισθηματικές δεσμεύσεις και εγκλωβισμούς.Όλοι έχουμε μια διαδρομή.Είμαι υπερήφανος για την δική μου πορεία και μπορώ να κοιτώ στα μάτια τους συμπολίτες μου.

Η δική μου φιλοδοξία είναι η προσφορά στον τόπο μου και προσφορά σημαίνει ανιδιοτέλεια. Αυτό υπηρέτησα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω για το νησί μου και δεν θα με σταματήσει κανείς.Κανείς να μη θεωρεί δεδομένη την απόφαση που θα πάρω, όταν την πάρω και όταν κρίνω εγώ σκόπιμο να την ανακοινώσω.”

Pin It on Pinterest

Share This